Poštovane kolegice i kolege,
Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) raspisuje natječaj za 8. dodjelu nagrada Grand PRix. za najbolja ostvarenja u struci.

Prijavljeni komunikacijski projekti moraju biti realizirani u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2014. godine. Radovi se prijavljuju u sljedećim kategorijama:

1. Grand PRix za odnose s javnošću u javnome sektoru
2. Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinu sektoru
3. Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za velike tvrtke
4. Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za male i srednje tvrtke
5. Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje
6. Grand PRix za unutrašnju komunikaciju
7. Grand PRix za najbolju prilagodbu svjetske kampanje
8. Grand PRix za političku komunikaciju
9. Grand PRix za digitalnu komunikaciju

U navedenih devet kategorija Stručni žiri HUOJ-a dodjeljuje nagrade na temelju pristiglih prijava.

Nagrada Grand PRix dodjeljuje se u još tri kategorije: Komunikator godineŠipak godine – antikomunikator godine i Grand PRix za razvoj struke. Kandidate za navedene tri kategorije isključivo predlaže i bira Stručni žiri.

Stručni žiri sastoji se od 11 članova, pri čemu su zastupljeni stručnjaci za odnose s javnošću zaposleni u: tvrtkama, agencijama za odnose s javnošću, visokoškolskim ustanovama koje izučavaju upravljanje komunikacijama, javnom i nevladinom sektoru. Svaki projekt ocjenjuje se prema svakome kriteriju definiranome Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Grand PRix. Kriteriji za ocjenjivanje: Planiranje i priprema, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost, Tehnička izvedba i Predstavljanje provedenoga projekta.

Završni dan za primanje prijava je 13. veljače 2015. do 24:00 sata. Kotizacija za prijavu iznosi 899,00 kn (+ PDV) za članove i 1.100,00 kn (+ PDV) za ne članove HUOJ-a. Po primitku prijave, HUOJ šalje račun za uplatu kotizacije.

Obrazac za prijavu projekta i Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi preuzmite ovdje. Prijavni obrazac sadrži sve dodatne informacije i upute za prijavu i slanje materijala (nakon prijave dobivate račun prema kojem izvršavate uplatu!).

Pravilnik o izboru i dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a preuzmite ovdje. Molimo vas da s posebnom pažnjom proučite pravila, da navedete i pažljivo provjerite sve podatke te slijedite upute za prijavu i slanje materijala.

Čast nam je pozvati vas da prijavama svojih radova sudjelujete u ovogodišnjem natječaju za dodjelu Godišnje nagrade HUOJ-a i tako kolegama i stručnoj javnosti pokažete vaš trud i profesionalne uspjehe. Vjerujemo da će nagrada značiti vrijedno priznanje za vaš trud, biti poticaj vašoj izvrsnosti i biti prilika za razmjenu najboljih praksi i iskustava. Zasigurno će doprinijeti razvoju struke i otvorenosti rada HUOJ-a ne samo u stručnoj već i široj hrvatskoj javnosti te vas još jednom pozivamo da dostavite svoje radove za sudjelovanje u godišnjoj nagradi.

Svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima predviđen je za petak, 13. ožujka 2015. godine, u Matis Absolut Loungeu, Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu. Prijavni obrazac za kupnju ulaznica i sudjelovanje na svečanoj večeri bit će dostupan na web stranici HUOJ-a početkom veljače 2015. o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem elektroničke pošte, naše mrežne stranice i društvenih mreža HUOJ-a.

S poštovanjem
Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a
Vlatka Škorić, predsjednica stručnog žirija Grand PRix 2015

Podijeli objavu
Prethodni članakLeonie Hoskin objasnila što za IKEU znači ‘demokratski dizajn’
Sljedeći članak[POSAO] STRUČNI/A SURADNIK/ICA U ODJELU ZA ONLINE KOMUNIKACIJU U SLUŽBI ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.