Grand PRix

Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) raspisuje natječaj za 7. dodjelu nagrada Grand PRix. za najbolja ostvarenja u struci.

Prijave radova mogu se izvršiti za sve komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. prema sljedećim kategorijama:

1. Grand PRix za odnose s javnošću u javnom sektoru
2. Grand Prix za odnose s javnošću u nevladinom sektoru
3. Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke
4. Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za male i srednje tvrtke
5. Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje
6. Grand PRix za internu komunikaciju
7. Grand PRix za najbolju prilagodbu globalne kampanje
8. Grand PRix za političku komunikaciju
9. Grand PRix za digitalnu komunikaciju

U ovih devet kategorija Stručni žiri HUOJ-a dodjeljuje nagrade na temelju pristiglih prijava.

Nagrada Grand PRix dodjeljuje se u još tri kategorije, čije kandidate predlaže i bira isključivo Stručni žiri HUOJ-a: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikator godine te Grand PRix za razvoj struke.

Stručni žiri sastoji se od 11 članova, pri čemu su zastupljeni ugledni predstavnici tvrtki i javnog sektora, stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću,  predstavnici visokoškolskih ustanova i znanosti, odnosno katedri koje izučavaju upravljanje komunikacijama. Ocjenjivanje je iznimno važno za dodjelu nagrada i svakoj će prijavi stručni žiri posvetiti jednaku pažnju te tako i odlučiti o najbolje osmišljenim i provedenim komunikacijskim projektima u izabranim kategorijama u definiranom razdoblju. Radovi će se ocjenjivati prema kriterijima koji obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost te Tehničku izvedbu.

Završni dan za primanje prijava je 7. veljače 2014., a kotizacija za prijavu iznosi 899,00 kn (+ PDV) za članove i 1.100,00 kn (+ PDV) za nečlanove HUOJ-a. Po primitku prijave, HUOJ šalje račun za uplatu kotizacije.

Obrazac za prijavu te Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi preuzmite ovdje. Prijavni obrazac sadrži sve dodatne informacije i upute za prijavu i slanje materijala (nakon prijave dobivate račun prema kojem izvršavate uplatu!)

Pravilnik o izboru i dodjeli godišnjih nagrada HUOJ-a za kojeg je uz metodologiju izbora te članove žirija Upravni odbor HUOJ-a usvojio preuzmite ovdje.

Molimo Vas da s posebnom pažnjom proučite pravila, da navedete i pažljivo provjerite sve podatke te slijedite upute za prijavu i slanje materijala.

Čast nam je pozvati Vas da prijavama svojih radova sudjelujete u ovogodišnjem natječaju za dodjelu Godišnje nagrade HUOJ-a i tako kolegama i stručnoj javnosti pokažete vaš trud i profesionalne uspjehe. Vjerujemo da će nagrada značiti vrijedno priznanje za vaš trud, biti poticaj vašoj izvrsnosti te biti prilika za razmjenu najboljih praksi i iskustava. Zasigurno će doprinijeti razvoju struke i otvorenosti rada HUOJ-a ne samo u stručnoj već i široj hrvatskoj javnosti, te vas još jednom pozivamo da dostavite svoje radove za sudjelovanje u godišnjoj nagradi.

Svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima predviđen je za petak, 14. ožujka 2014. godine, u Matis Absolut Loungeu, Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu. Prijavni obrazac za kupnju ulaznica i sudjelovanje na svečanoj večeri bit će dostupan na web stranici HUOJ-a početkom veljače 2014. o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem emaila, naše web stranice i društvenih mreža HUOJ-a.

S poštovanjem

Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a

Mario Aunedi Medek, predsjednik stručnog žirija Grand PRix 2014

Podijeli objavu
Prethodni članakNe, ovo nisu napravili izvanzemaljci, riječ je o marketinškoj kampanji
Sljedeći članakTjedno izvješće medijskih objava – 7.1.2014
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.