Održana je svečana dodjela PRO.PR Awardsa, međunarodnih priznanja koja se dodjeljuju u sklopu PRO.PR konferencije, s ciljem promicanja struke upravljanja komunikacijama.

Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awardsa iz Hrvatske su Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija), Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu i Millenium promocija) i Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru).

Među petnaest nagrađenih nalazi se i Alex Aiken, izvršni direktor komunikacija Vlade Velike Britanije. Boris Miletić, gradonačelnik grada Pule, preuzeo je priznanje PRO.PR Vision City, koje je ove godine dodijeljeno Puli.

Radi se o priznanju koje dobiva grad u zemlji domaćinu konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sustavnog upravljanja komunikacijama.

Najuspješnijim menadžerom, koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

‘Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama, a s druge strane nesebično na svoj način doprinose razvoju struke odnosa s javnošću’, izjavljuje predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije, Danijel Koletić, ujedno i utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja.

Podijeli objavu
Prethodni članakOprez, emocije!
Sljedeći članakOna nam dolazi (EU) da joj uđemo (RH)!
Osmišljavanjem i implementacijom komunikacijske strategije, zajedno s konstantnim savjetovanjem u području marketinških komunikacija i odnosa s javnošću agencija IMC već više od 15 godina pruža potporu klijentima u ostvarenju postavljenih ciljeva uz značajan i mjerljiv utjecaj na poslovnim rezultatima. Entuzijazmom i profesionalnošću članovi tima agencije IMC svakodnevno sudjeluju u stvaranju pravog puta u komunikaciji onih koji vode, onih koji inspiriraju, onih koji su spremni biti uspješni. Onih u čijim se komunikacijskim i poslovnim modelima vide razlike.Više možete pročitati na: www.imc-agencija.hr