Objavili smo svoj drugi ebook na engleskom jeziku. Ovaj put tema je napredno Facebook oglašavanje, odnosno opcije koje mnogi oglašivači ne koriste, a jako su korisne.

Prvi ebook na engleskom jeziku je preuzelo preko 1.000 zainteresiranih oglašivača. U tom ebooku smo objasnili osnove Facebook oglašavanja, a kako smo i najavili, u novom ebooku smo se odlučili pozabaviti naprednim opcijama.

Facebook od oglašavanja bilježi kvartalni prihod veći od 10 milijardi dolara, uz gotovo 50%-tni rast na godišnjoj razini. Zajedno s Googleom drži preko 60% budžeta uloženih u internetski marketing, odnosno 25% svih marketinških budžeta na globalnoj razini.

Primjetili smo da jako puno oglašivača koristi samo najosnovnije mogućnosti oglašavanja i htjeli smo pokazati svima da postoji puno drugih opcija, poput mogućnosti praćenja konverzija i retargetinga.

Nadamo se da će ova knjiga pomoći svim oglašivačima dobiti što bolje rezultate, izjavio je Antonio Krizmanić, traffic manager u Kontri koji je pripremio ovaj ebook.

Svi zainteresirani ebook mogu besplatno preuzeti u pdf formatu na web stranici https://kontra.agency/ebook-advanced-facebook-advertising/ .