Nakon 1500 polaznika i dosadašnjih uspjeha, HURA i u četvrtoj sezoni donosi sedam novih visoko stručnih radionica.

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) najavilo je četvrtu sezonu popularne marketinške HOWtoWOW akademije. Motivirani uspjehom prvih triju sezona, koje su proteklih godina privukle više od 1500 polaznika i bile izvrsno ocijenjene od njihove strane, HURA i u četvrtoj sezoni najavljuje novi niz sa sedam interaktivnih i visoko stručnih radionica.

U novoj sezoni koja počinje 10. rujna i nastavlja se radionicama svakog 10-og u mjesecu, HOWtoWOW akademija ugostit će međunarodne stručnjake kao što su Dave Birss, Cristina de Balanzó, Slavimir Stojanović, Adam Miecznikowski, James Cherkoff, Anthony Mathé i Steve Henry koji će održati predavanja o temama integracije medija, neuroznanosti potrošača, vizualnim komunikacijama i dizajnu, strateškom planiranju, digitalnim strategijama, semiološkom brand auditu te generiranju i selekciji kreativnih ideja.

Jako smo ponosni na činjenicu da smo već u četvrtoj sezoni i da se interes za HOWtoWOW akademijom iz godine u godinu povećava. U novoj sezoni i dalje pružamo uvid u najnovije trendove marketinške industrije, ali i u trendove vezane uz razvoj tehnologije, neuroznanosti, semiologije i drugih grana koje nude širu perspektivu i nove mogućnosti za komunikaciju, a sve to na poseban i drugačiji HOWtoWOW način. Konkurentna znanja, mnogo praktičnih savjeta i primjera te dobru i opuštenu atmosferu i ove godine možemo obećati sudionicima pa očekujemo još jednu uspješnu HOWtoWOW školsku godinu, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e.

Uspjeh H2W akademije do sada se posebno isticao kroz sudjelovanje marketinških agencija koje su sustavno ulagale u edukaciju, razvoj vještina i kompetencija svojih djelatnika poput BBDO grupe, Publicis grupe, Bruketa&Žinić OM, Grey Worldwide Zagreb, MediaCom CEE, Imago reklamna agencija, Unex, Web.burza, Status grupa, DRAP, itd. Budući da je namijenjena i marketinškim stručnjacima koji dolaze od strane oglašivača, mjesto za razvoj svojih znanja i vještina na HOWtoWOW akademiji prepoznali su sudionici iz kompanija poput Valamara, Adidasa, Styrie, Zagrebačke banke, Podravke, Vipneta, Studio Moderne, Arena Centra, Jamnice i drugih.

HOWtoWOW akademija namijenjena je marketinškim agencijama i oglašivačima kojima nudi vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. H2W radionice, uz stručne predavače, polaznicima omogućuju usvajanje novih znanja koje mogu primijeniti u poslu kojim se bave, poboljšanje kvalitete obavljanja posla ili jednostavno proširenje postojećeg znanja o novim trendovima u poslovanju.

Sve dodatne informacije dostupne su na stranici: hura-hr/how-to-wow