Wow done awards novi je međunarodni oglašivački festival svih oblika ne-medijskih marketinških komunikacija – od promotivnog i aktivacijskog marketinga preko digitalnog do PR komunikacije.

Oglašivački festival će se održati 19. – 20. ožujka u Kijevu. Zanimljivo je da program uključuje ‘Bestmarketing practices’ konferenciju i dodjelu nagrada.

Dvije grupe žirija biraju sve radove prema festivalskim kategorijama. Prvu grupu žirija čine profesionalci iz kreativnih agencija, dok je druga grupa sastavljena od oglašivača i direktora komunikacijskih agencija. Oni će ocjenjivati originalnost komunikacijskih rješenja, ali i učinkovitost kampanja.

Sustav bodovanja te kriterija preuzeti su od najvećih međunarodnih festivala, međutim cijena prijave je manja te  iznosi samo 10% od onoga koliko bi platili za sličan festival. Što je još jedan razlog – zašto sudjelovati na ovom festivalu.

Prijave su otvorene do 20. veljače 2015.

Više informacija možete pronaći na web i Facebook stranici.

Podijeli objavu
Prethodni članak[PRglas] Valentinovo
Sljedeći članak[NAJAVA] HR Days konferencija
Dopisnica PRglasa Francika Prgomet je magistrica komunikologije, a diplomirala je na temi 'Analiza odnosa s javnošću Švicarske Konfederacije na studiji slučaja diplomatskih i konzularnih predstavništava u Republici Hrvatskoj'. Zanimaju je politička komunikacija i psihologija. Slobodno vrijeme posvećuje dobrim knjigama i filmovima. Po karakteru je uporna, optimistična i ambiciozna, a trenutno kreira svoj poslovni put.