Kakvu korist informatičari mogu imati od društvenih mreža? Je li sve to samo gubitak vremena ili se može povezati s poslom? Koje se funkcije unutar IT ekosistema mogu najuspješnije “društvenizirati”? Facebook – uništitelj produktivnosti ili potencijalno dobar katalizator? Ovo su samo neka od pitanja na koje namjeravamo odgovoriti na trećem Mreža Smart Dayu, koji će se održati 17. rujna 2014. u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb) s početkom u 13 sati.

Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima se u formi okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i neizbježnog networkinga, pretresaju teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu, a njegovo najnovije izdanje organiziraju časopis Mreža i Manjgura.

Izvršna direktorica Manjgure Nina Išek-Međugorac i naš savjetnik za integrirane online komunikacije Marko Matejčić održat će kratko uvodno predavanje o prodaji putem društvenih mreža, nakon čega slijedi središnji dio događaja: panel diskusija.

Diskutirat će petero vrhunskih znalaca tematike: Sven Marušić iz InfoCumulusa, Barbara Slade Jagodić, veteranka društvenih mreža u poslovnim okruženjima, Marko Rakar, guru društvenih mreža još od doba BBS-a, kolumnist Mreže i direktor Perpetuuma Ivo Špigel, te Oleg Maštruko, izvršni urednik Mreže i dežurni Fejs-gunđavac, uz moderiranje diskusije od strane osnivača i vlasnika Manjgure Krešimira Macana.

Ulaz slobodan, ali uz prethodnu prijavu. Prijaviti se možete na sljedećem linku: PRijava

Prijava Dođite, poslušajte, diskutirajte!

Za one koji vole spojiti sliku uz ime, ponavljamo govornike Uvodno predavanje održat će Nina Išek-Međugorac i Marko Matejčić (Manjgura) 

unnamed-2

U panel diskusiji će sudjelovati:

– Barbara Slade Jagodić
– Sven Marušić
– Marko Rakar
– Ivo Špigel
– Oleg Maštruko
– Krešimir Macan (moderator)

unnamed-3