Poštovane kolegice i kolege,

na temelju članka 48. Statuta HUOJ-a, sazivam redovnu Skupštinu Hrvatske udruge za odnose s javnošću, koja će se održati u srijedu, 14. siječnja 2015., s početkom u 18:00 satiu prostorijama HUOJ-a, Ilica 5 (Oktogon, V. stube) u Zagrebu.

Na temelju članka 40. Statuta HUOJ-a i članka 27. Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a predlažem sljedeći dnevni red:

1. Izbor Verifikacijske komisije
2. Izvješće Verifikacijske komisije
3. Usvajanje Izvješća Izbornog povjerenstva i proglašenje rezultata izbora
4. Informacije o procesu izmjena i dopuna Statuta i Pravilnika o izboru u tijela HUOJ-a

Preuzmite Izvješće Izbornog povjerenstva.

Pozivam vas da iskoristite vaše člansko pravo i obvezu te sudjelujete u radu Skupštine, bilo osobno, bilo putem punomoći. Preuzmite obrazac punomoći.

Potrebno je popuniti obrazac, potpisati ga te skeniranu punomoć poslati emailom na osobu koju opunomoćujete, a koja će u Vaše ime sudjelovati na skupštini.

Srdačan pozdrav,

mr. sc. Aleksandra Kolarić, CSOJ
predsjednica HUOJ-a

Podijeli objavu
Prethodni članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 09.01.2015.
Sljedeći članak[POSAO] IM&C agencija traži Mlađeg savjetnika/cu u odnosima s javnošću
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.