Povodom svoje prve godišnjice rada Bernays svim svojim studentima, profesorima i suradnicima poklanja predavanje Anne Bernays, renomirane predavačice s Harvarda i kćeri “oca odnosa s javnošću” Edwarda Bernaysa, osobe čije ime naša institucija s ponosom nosi.

Svečanim predavanjem Anne Bernays će prezentirati zanimljive detalje iz života njenog oca, osvrnuti se na njegov rad i ostavštinu, prezentirati vlastiti dugogodišnji doprinos razvoju novinarstva te prenijeti današnju praksu i razvoj visokoškolskog obrazovanja na području medija, novinarstva i odnosa s javnošću u SAD-u.

Svečani Bernays Masterclass održat će se u srijedu, 17. svibnja, u dvorani II, Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžmentRatkajev prolaz 8, 10000 Zagreb, Croatia, s početkom u 17 sati.

Facebook event – LINK

 

Očekujemo vas!

Podijeli objavu
Prethodni članakPet načina kako povećati interakciju korisnika na Facebooku
Sljedeći članakContent marketing ili kako preimenovati odnose s javnošću
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.