Sedma sjednica Izbornog povjerenstva održat će se 4. prosinca 2014. u prostorima HUOJ-a u Zagrebu (Ilica 5, Oktogon, V. stube). Na sjednici će se uz prisustvo javnog bilježnika otvarati pristigla pošta s glasačkim listićima te zbrajati glasovi za kandidate u izborima u tijela HUOJ-a. Sjednica je otvorena za javnost.

blank razmak red

blank razmak red

blank razmak red

Vezani članci:

Konačna lista kandidata donesena na 5. sjednici Izbornog povjerenstva održanoj u petak, 14. studenoga 2014., može se preuzeti ovdje. Zapisnik sa sjednice može se preuzeti ovdje.


Javno predstavljanje kandidata za izbore u tijela HUOJ-a

20141117_182433

blank razmak red

Podijeli objavu
Prethodni članakZbog politike novi televizijski informacijski trendovi nikako da stignu do nas.
Sljedeći članakDigitalna agencija Akcija predstavila novi vizualni identitet
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.