Treću godinu zaredom se održava konferencija #3P Split koja za glavni cilj ima poticati poduzetništvo kod mladih te iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja. Mjesto održavanja je i ove godine Ekonomski fakultet u Splitu, a dvodnevna konferencija će biti 26. i 27.veljače s početkom u 12 sati.

Novost ovogodišnje konferencije je glavna tema turizam kao gospodarska grana za koju se odlučuje sve više poduzetnika. Neke od tema na konferenciji su: Zašto postati poduzetnik u turizmu?, Aktivno studiranje, Primjeri uspješne prakse u turizmu, Financije projekata, Novi izvori financiranja u poduzetništvu, Usluga kao temelj turizma. Teme će predstaviti zanimljivi predavači koji će kroz vlastita iskustva pokušati približiti svijet poduzetništva i poslovne komunikacije publici. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Neki od predavača su Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Stevica Kuharski koji će uz predavanje biti dostupni i za besplatni Speed Date Consulting za male poduzetnike gdje će svi zainteresirani moći doći po besplatni savjet za pokretanje ili unaprijeđenje vlastitog biznisa.

Pohađanje programa je besplatno, a prijave su otvorene do 25. veljače. Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu ili službeni Facebook.