Uz sretnog dobitnika glavne nagrade, od ove će jeseni na najvećem studiju komunikacija u Hrvatskoj studirati i Luka Smoljo, Sven Hamzić, Ivana Odak, Sara Jahić, Iva Pištelek i Nicole Todorić.

Zahvaljujući visokom broju lajkova i kreativnom konceptu video uratka, najviši ukupni zbroj bodova ostvario je Dino Schatzl koji je osvojio glavnu nagradu – pokriće troškova školarine za obje godine diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću. Drugoplasirani kandidat je Luka Smoljo, koji je osvojio pokriće troškova jednogodišnje školarine za preddiplomski studij Komunikacijski menadžment. Popust u iznosu od 50 posto na jednogodišnje školarine za diplomski studij osvojili su Sven Hamzić i Ivana Odak, dok su Sara Jahić, Iva Pištelek i Nicole Todorić osvojili 20 posto popusta na jednogodišnje školarine Bernaysovih studijskih programa.

Nagradni natječaj „Jutarnji komentiram, na Bernaysu studiram!“ trajao je deset dana tijekom kojih su kandidati sudjelovali u raspravama na Facebook stranici Jutarnjeg lista i imali priliku pokazali svoje kreativne potencijale i komunikacijske vještine snimajući promotivni video na temu „Zašto čitam Jutarnji?“. U novoj akademskoj godini Dino Schatzl, Luka Smoljo, Sven Hamzić, Ivana Odak, Sara Jahić, Iva Pištelek i Nicole Todorić imat će priliku dublje ući u dinamičan svijet odnosa s javnošću, upoznati svijet medija i digitalnih komunikacija, razvijati odnose s medijima, slušati predavanja priznatih znanstvenika i komunikacijskih stručnjaka te odlaziti na praksu u gotovo 70 partnera. Sve to, uz brojna gostujuća i Masterclass predavanja, Bernays Akademije te mogućnost učenja stranih jezika i odlazak na studij i praksu u inozemstvo, čini Bernays najpoželjnijim visokim učilištem među mladima i mjestom koje stvara vrhunske komunikacijske stručnjake sadašnjosti i budućnosti.

Čestitamo sretnim dobitnicima!