Europsko udruženje komunikacijskih direktora (European Association of Communication Directors) dodjeljuje nagradu Mladi komunikatori za 2016. godinu.

Pozivaju se komunikacijski stručnjaci u dobi do 30 godina da do 18. svibnja 2016. pošalju svoje inovativne komunikacijske projekte putem linka: http://www.eacd-online.eu/activities/young-communicators-award.

Pobjednik će biti nagrađen za vrijeme festivala Gala u Hotelu de la Poste u Bruxellesu. Također, pobjednički projekt bit će objavljen u časopisu Communication Director na koji će pobjednik biti pretplaćen. To je izuzetno velika prilika za mlade talente da prezentiraju svoje ideje pred publikom iskusnih komunikatora.

Program EACD mentorstvo

Europsko udruženje komunikacijskih direktora (EACD) je također pokrenuo jednogodišnji mentorski program kojemu je cilj stvoriti pouzdane odnose između „mlađih“ i komunikacijskih stručnjaka s bogatim iskustvom.

Ohrabruju se mlađi komunikacijski stručnjaci s iskustvom od najmanje četiri godine u odnosima s javnošću da se prijave na program do 20. svibnja: http://www.eacd-online.eu/eacd-mentoring-programme-2016-17-mentee-application.

Vjerujemo da ove inicijative pružaju veliku priliku za komunikatore koji razmišljaju o svojoj budućnosti kako bi poboljšali svoje vještine, stručnost i učinkovitost.

Za sva druga pitanja i komentare, slobodno se obratite EACD timu na info@eacd-online.eu

Podijeli objavu
Prethodni članakKako se nositi s neuspjelom PR kampanjom
Sljedeći članakPanel rasprava 17. Konferencije HUOJ-a „Vrijeme PRmjena“ – Izazovi komunikacije na različitim tržištima
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.