Od prvog dana svibnja N1 televizija je izlistana u analitičkom sustavu Arianna AGB Nielsena – najrelevantnije agencije za ispitivanje tržišta i gledanosti televizijskog programa, koja prikuplja podatke u više od stotinu zemalja u svijetu. Time su podaci o gledanosti N1 televizije postali potpuno transparentni i dostupni svim agencijama i oglašivačima, i to u obliku minutne gledanosti, gledanosti programskih segmenata i oglasnih spotova.

N1 televizija koja će u listopadu proslaviti svoj treći rođendan, svakodnevno postaje sve utjecajnija te bilježi sve veću nacionalnu gledanost. Konkretno od 8. svibnja 2017. – 21.  svibnja 2017. u vremenskom periodu od 8 do 16 sati, kanal N1 Televizije je najgledaniji kanal prema AMR*-u, u segmentu IPTV kanala, te gledaniji od nekih zemaljskih kanala koji su u sustavu monitoringa AGB Nielsena (ciljna skupina Total Individuals). To su prepoznali i klijenti pa je broj oglašivača značajno porastao, čemu dodatno pridonose kvalitetna i fleksibilna marketinška rješenja.

Tihomir Ladišić, glavni urednik N1 Televizije u Hrvatskoj, komentirao je: Brojke iz AGB Nielsena samo potvrđuju popularnost i sve veći utjecaj N1 Televizije na hrvatskom televizijskom tržištu. Pozicionirali smo se kao vodeći informativni kanal u zemlji kojem ljudi vjeruju. Naši postulati u radu su integritet, točnost i nepristrano izvještavanje, što publika prepoznaje, a kvaliteta našeg novinarskog tima vidi se i u brzini izvještavanja pa nas drugi mediji vrlo često citiraju.“

*AMR je prosječan broj gledatelja minute televizijskog sadržaja
SIMPLI Agencija / ekskluzivna agencija za prodaju oglasnog prostora N1 Televizije