Millenium promocija ušla je u finale najprestižnije europske nagrade za odnose s javnošću „PRCA awards 2013“, koju dodjeljuje krovna britanska udruga Public Relations Consultants Association sa sjedištem u Londonu.

Na svečanoj dodjeli PRCA nagrada, koja će se održati 12. studenog u Londonu, Millenium promocija će biti jedina hrvatska predstavnica. Svoje mjesto u elitnom društvu, između gotovo 100 prijavljenih agencija za odnose s javnošću, Millenium promocija je izborila upravljanjem odnosima s javnošću na projektu „Kultura pušenja – od tabua do tabua“, provokativnoj multimedijalnoj izložbi koja je prošle jeseni održana u Zagrebu u organizaciji Gliptoteke HAZU i pod pokroviteljstvom Adris grupe.

Naime, multimedijalna izložba „Kultura pušenja – od tabua do tabua“, po prvi je put u hrvatskoj povijesti na jednome mjestu kroz kulturološku prizmu „progovorila“ o kontroverznom fenomenu pušenja i svim popratnim utjecajima pušačke navike na kulturu, umjetnost, dizajn, industriju i svakodnevicu.

U finalu izbora za najbolji međunarodni projekt i nagradu u kategoriji „International Consultancy of the Year – not UK based“, Millenium promocija je nominirana u konkurenciji s agencijom TRAACS (Trans-Arabian Creative Communications), tvrtkom iz Saudijske Arabije, koja posluje u ukupno 12 zemalja diljem arapskog svijeta.

„Ovo je iznimno priznanje profesionalizmu, inovativnosti i kreativnosti naše agencije, ali i potvrda da se struka odnosa s javnošću u Hrvatskoj može uspješno nositi s razvikanom globalnom konkurencijom“, izjavio je Mario Petrović, direktor Millenium promocije.