Zahvaljujući dugogodišnjem uspješnom radu i trudu, te bogatom iskustvu prikupljenom kroz savjetovanje klijenata dosadašnje savjetnice u Millenium promociji Helena Mondekar i Iva Tepeš od danas su promovirane na poziciju starijih savjetnica.

Njihovo napredovanje u karijeri rezultat je izvrsnih rezultata u struci, stečenog iskustva u radu s brojnim klijentima te brojnih pozitivnih reakcija klijenata na rad s njima, ali i prilika da Millenium promocija uspostavi još jači i uspješniji savjetnički tim.

Helena je do sada vršila ulogu savjetnice u Millenium promociji. Pridružila se MPR timu prije tri godine, donoseći sa sobom u MPR bogato iskustvo iz agencija za oglašavanje i odnose s javnošću Imelda Ogilvy i InnovoDDB u kojima je stjecala iskustvo nakon što je diplomirala na Hrvatskim studijima, pri Sveučilištu u Zagrebu – smjer novinarstvo i stekla diplomu Londonske škole za odnose s javnošću. Nakon dolaska u Millenium promociju Helena je ubrzo postala savjetnik važnim klijentima kao što su Lufthansa Hrvatska, Elka, Fujitsu, Soundset Mreža, Zvečevo, Zagrebačka filharmonija, Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, Inteco robotika, Sony, L’Oreal Adria, Johnson&Johnson te je bila uključena u druge projekte kao dio tima za Profil International, H1 Telekom, HOTO grupu i Stipić Interart. Tijekom svoje karijere u Millenium promociji Helena se specijalizirala za product PR iz gotovo svih područja djelovanja od ICT sektora, prehrambene industrije, sektora ekologije, transporta, medija, kulturnih institucija, izdavaštva, zatim odnose s medijima te strateško savjetovanje.

Iva je do sada vršila ulogu savjetnice u Millenium promociji. Pridružila se timu Millenium promocije prije pet godina, još za vrijeme studentskih dana na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu gdje je diplomirala novinarstvo. Od dolaska u savjetnički tim Millenium promocije radila je i vodila različite projekte kao što je Croatia Airlines, Medikol Grupa, PLIVA, Hrvatska Lutrija, Hrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija, Sokol Marić, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Johnson&Johnson, Zaklada Ana Rukavina, Zaklada Hanns Seidel Stiftung, DOBA Fakultet, SOS Dječje selo. Iva je sudjelovala u radu mnogih seminara i stručnih radionica u području kriznog komuniciranja i odnosa s medijima, a posebno se specijalizirala za krizno komuniciranje, strateško savjetovanje i odnose s medijima. Savjetujući brojne klijente Iva je tijekom svoje karijere u Millenium promociji stekla bogato iskustvo u zdravstvenom, farmaceutskom te business sektoru. Od dodatnih aktivnosti vezanih uz struku odnosa s javnošću Iva je česti gost je predavač na različitim studijima i događajima.

MPR tim čestita starijim savjetnicama na njihovom dosadašnjem radu i trudu te im želi puno uspjeha u daljnjim izazovima!