Intesa Sanpaolo, talijanska bankarska grupacija, otvorila je prijave za treći studentski natječaj Customer Satisfaction University Award – natjecanje u izradi projekata na području zadovoljstva klijenata. Cilj natječaja je omogućiti primjenu ideja, kreativnosti i inovativnosti u stvarnom poslovnom okruženju tvrtke te pružiti studentima priliku da stečeno teorijsko znanje primjene u izradi projekta na konkretnu temu.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti ekonomskih i tehničkih fakulteta na III. godina preddiplomskih studija i studenti I. i II. godina diplomskih studija, s prosjekom ocjena iznad 3,5, kojima je zanimljivo ovakvo natjecanje. Prijave su otvorene do 4. svibnja, nakon čega slijedi selekcija prijava i odabir 12 kandidata koji će proći radionicu i biti podijeljeni u timove (dva člana) te uz pomoć mentora izrađivati projektni plan na zadanu temu.

Članovi najboljeg hrvatskog tima osvojit će novčanu nagradu i priliku za natjecanje u velikom međunarodnom finalu u Milanu gdje će sudjelovati predstavnici svih zemalja u kojima posluje Intesa Sanpaolo Grupa. Pobjednici natjecanja u velikom finalu imaju priliku osvojiti plaćenu praksu u Intesa Sanpaolo Grupi ili vrijedne novčane nagrade.

Detaljnije informacije o načinu i uvjetima prijave te samom natjecanju pročitajte na internetskoj stranici ili na Facebook stranici projekta.

unia_537x199