Dragi naši MBA-ovci i svi prijatelji Udruge!

U utorak 19. studenog, s početkom u 18 sati, direktorica i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, Mirela Španjol Marković, održat će predavanje pod naslovom „Natjeraj vodu na svoj mlin – moć osobnog utjecaja!“ u prostorijama HGK – Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj (Nova cesta 3-7, Zagreb). Organizator ovog predavanja je udruga MBA Croatia. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznice 50,00 kuna. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

Mirela Soanjol MarkovicMirela Španjol Marković vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, specijalizirane za treninge iz područje retorike, komunikacijskih i prodajnih vještina. U svojoj 15-godišnjoj praksi održala je preko 700 treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku Moć uvjeravanja – retorika za menadžere. Čest je gost–komentator u elektroničkim medijima u analizi javnog nastupa političara i javnih govornika općenito. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama, a iskustva s pretežno njemačkog poslovnog okruženja rado prenosi domaćim poslovnim ljudima. Od 2012. bavi se i life i businesscoachingom.

Na predavanju će biti riječi o tome koji faktori čine osobni utjecaj osobe na okolinu. Predavanje obuhvaća teme kao što su osobna uvjerenja i vrijednosti, vjerodostojnost, te prezentacijsko- komunikacijske alate u postizanju osobne uvjerljivosti.
Što je to što nas razlikuje u utjecaju na druge (i sebe same), koji su to elementi i alati koje možemo osvijestiti i razvijati kod sebe u namjeri da na najbolji način prenesemo poruku, viziju ili prodamo sebe i svoje ideje na poslovnom tržištu, tema su ovog predavanja.
Predavanje „Natjeraj vodu na svoj mlin – moć osobnog utjecaja!“ iz područja je osobnog rasta i razvoja.

Cilj je osvijestiti vlastite potencijale i naučiti prepoznavati alate u postizanju uvjerljivosti u interakciji s drugim ljudima.

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava (Entrio.hr/event)

Link na Facebook event: Facebook/events

Vidimo se na predavanju!
MBA Croatia

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”45.798790″ longitude=”15.955850″ zoom=”12″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]