MATO RAJIĆ NOVI JE GRIZLIJEV DIGITAL I PROJECT MANAGER

Grizli se Rajićevim dolaskom osnažuje u području digitalne komunikacije i oglašavanja, kao sve važnijim dijelom cjelovitog 360° pristupa koji obuhvaća sve komunikacijske kanale. Rajić će kao voditelj posebnih projekata i digitalnog odjela klijentima Grizli komunikacija osigurati još učinkovitiju promociju najnovijim digitalnim kanalima te doprinijeti u ojačavanju online prisutnosti njihovih brandova.

Mato Rajić karijeru je započeo kao novinar, a radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Dnevniku Republika, Tjedniku Zagreb, Večernjem listu i  T-portalu, nakon čega je preuzeo poziciju glavnog urednika weba 24sata, a potom i product managera. Kao voditelj agencije VLM ovladao je prilagodbom radnog procesa novim tehnologijama te se zatim u Hrvatskoj lutriji profilirao kao vrhunski stručnjak za digitalne komunikacije, online marketing i branding.

„Rad u komunikacijskoj agenciji novi je izazov jer ću imati priliku na drugačiji način primijeniti dosadašnje iskustvo u vođenju digital projekata. Danas brandovi moraju graditi snažnu online strategiju i biti izrazito prilagodljivi učestalim promjenama kako bi ostali relevantni te se radujem kreativnim rješenjima koja ću osmisliti s Grizlijima. Veseli me ideja rada na međusobno vrlo različitim zahtjevnim projektima za klijente iz raznih sektora, jer su noviteti i dinamičnost ono što me najviše motivira u poslu.“ – izjavio je Mato Rajić.

„Nije dovoljno samo pričati o novim trendovima u komunikacijama, već ih treba učinkovito implementirati u usluge agencije i klijentima pružiti najsuvremenija rješenja koja odgovaraju vremenu koje je pred nama. Mato Rajić će svojim kompetencijama i iskustvom sigurno povećati konkurentnost Grizli komunikacija na širokom polju komunikacijskih usluga te ćemo od sada biti još više posvećeni inovativnim kampanjama koje integriraju sve dostupne komunikacijske kanale s posebnim naglaskom na digitalni svijet.“ – izjavio je Tomislav Čehulić, direktor Grizli komunikacija.

Podijeli objavu
Prethodni članakZapočela Mala škola ljudskih prava na temu slobode govora
Sljedeći članakObjavljen program Dana komunikacija: U Rovinj dolazi suosnivač kontroverznog portala The Pirate Bay
Pod pojmom marketinga većina ljudi podrazumijeva konvencionalne metode oglašavanja - jumbo plakate i dosadne, nezanimljive TV reklame. Brojne tvrtke nisu svjesne koliko je važno sistematizirano komunicirati svoj brand i nisu upoznate s mogućnostima koje pružaju moderne integrirane komunikacijske strategije, mediji i kreativno oglašavanje. Cilj rada agencije Grizli komunikacije jest da upravo to promijeni i da iz svake tvrtke izvuče ono najbolje i učini je različitom od drugih. Želimo privući potrošače kako bi kupili vaš proizvod, koristili vaše usluge i slušali ono što im želite reći. Grizli tim čini muška i ženska ekipa koja zna skoro sve što se može i treba znati o odnosima s javnošću, oglašavanju i komunikaciji na društvenim mrežama, a posebna su nam strast gerilske komunikacijske strategije. Naša je misija pomoći tvrtkama koje nemaju mnogo iskustva u komunikaciji ili velike marketinške budžete, kako bi svoje proizvode, usluge i imidž svojih brendova mogli komunicirati željenoj javnosti s maksimalnim učinkom te uz što manja ulaganja. Više možete pročitati na: grizli.hr.