Treću godinu zaredom, P World organizira Marketing Kingdom Zagreb koji će se održati u Cineplexx Centru Kaptol 27. i 28. ožujka 2014 s predavačima iz uglednih svjetskih kompanija.

Marketing Kingdom 3 ugostit će tako predavače iz kompanija kao što su Mashable, Spotify, Shazam, Coca-Cola, British Telecom i Oracle, a uz njih održat će se panel-rasprava o najvažnijim marketinškim trendovima u regiji.

“U posljednje dvije godine u Zagreb smo doveli neke od najvećih svjetskih marketinških umova. Naša misija, da Hrvatsku učinimo središtem marketinga na ovim prostorima, nastavlja se i u 2014..“, istaknuo je Kosta Petrov, jedan od direktora u P Worldu.

Brian Dresher, viši potpredsjednik poslovnog razvoja u kompaniji Mashable, otvorit će konferenciju svojim izlaganjem o snazi partnerstva u poslu. Tijekom dvodnevne konferencije, možete pratiti i izlaganje Anie Jakubowski iz Coca-Cole o sadržaju marketinga, Katie Morse iz Billboarda o integraciji alata društvenih medija u sve aspekte marketinške kampanje, te izlaganje Ricca Webba iz Nokije o kreiranju jedinstvenog iskustva kupca u društvenim medijima.

Treće izdanje Marketing Kingdoma uključuje i ekskluzivnu prezentaciju Johnatana Fostera, generalnog menadžera u Spotifyju za Europu i visokog predstavnika u Shazamu.

 

MK-Photo

Više o događaju potražite na službenim stranicama.

52a56cc2cf0f7mk_zagreb_big