Nadzorni odbor održao je svoju konstituirajuću sjednicu 18. prosinca te izabrao predsjednika i zamjenicu.

Nakon provedenih redovitih izbora i održane Skupštine i formalno su potvrđeni članovi izabrani u Nadzorni odbor.

Nakon kratke rasprave jednoglasno je za predsjednika izabran Mario Petrović dok je za zamjenicu izabrana Marina Čulić Fischer. U Nadzorni odbor još su izabrane Ermina Duraj, Martina Pintarić i Ivana Tavra.

Mario Petrović je predsjednik Uprave / CEO, osnivač i suvlasnik MPR (Millenium promocija). Aktivno sudjeluje te doprinosi uspješnom radu agencije, posebno u području strateškog komuniciranja i lobiranja s naglaskom na osiguranja, mirovinske fondove i banke, kao i vođenja nacionalnih političkih kampanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Vlasnik je i predsjednik Upravnog vijeća Edward Bernays University College te predavač i nositelj kolegija iz područja Agencije za odnose s javnošću. Predavač je na nekoliko visokih škola i veleučilišta te gost predavač na Hrvatskim studijima i na poslijediplomskom studiju Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Suvlasnik i ulagač u više poduzeća iz područja PR-a, marketinga, digitalnog marketinga, digitalne prodaje kao i event managementa te novih medija. Član je Nadzornog odbora Jadranka d.d., jednog od vodećih turističko – trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Podijeli objavu
Prethodni članak[Press clipping novosti] PR, MARKETING i MEDIJI 27.4. – 18.12. 2020.
Sljedeći članakAEM: Gledanost televizijskog programa za studeni 2020.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.