Jedna od vodećih regionalnih agencija za odnose s javnošću, Abrakadabra, bogatija je za još jednog člana svoga tima. U odjel organizacije događaja stigla je Maja Dujlović na mjesto event executivea. Dosadašnje profesionalno iskustvo u osmišljavaju i realizaciji događaja, odnosima s javnošću, marketingu i društvenim medijima prikupljala je u agenciji Projektil i to u radu s klijentima kao što su Google, Nike i Mars.

Članica je projektnog tima Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca i programa Coworking Croatia te udruge Rotaract klub Zagreb Centar u kojoj je godinu dana bila na poziciji predsjednice. Aktivno prati trendove u odnosima s javnošću i marketingu pa je samim time sudjelovala na raznim predavanjima, seminarima i radionicama Weekend Media Festivala, Dana komunikacija, Tjedna dizajna kao i na marketinškoj akademiji „How to Wow“ u organizaciji HURA-e. Volonterskim radom sudjelovala je na brojnim glazbenim i filmskim festivalima u regiji što je kasnije preraslo u angažman na marketinškim konferencijama. Također, Dujlović je i trostruka pobjednica na studentskim natjecanjima u izradi marketinških kampanja.

„Tijekom nekoliko godina agencijskog rada, organizacija događaja i upravljanje projektima istaknuli su se kao dio odnosa s javnošću koje radim s posebnim užitkom. Vjerujem da ću se kao pojačanje idealno uklopiti u Abrakadabrin kreativan tim event-majstora i stvarati upečatljive događaje koji će oduševiti kako klijente tako i uzvanike.“, izjavila je Maja.

S dolaskom 2016. godine, Abrakadabra je stavila fokus na dodatan razvoj i proširenje odjela za organizaciju događaja. Prethodnih godina agencija je ostvarila neke od najatraktivnijih i organizacijski najzahtjevnijih događaja u Hrvatskoj. Proslava petnaest godina Nove TV, obilježavanje tristo godina konjaka Martell i deseta obljetnica Erste Osiguranja samo su neki od događaja realiziranih u 2015. godini. Ulaganjem u odjel za organizaciju događaja, Abrakadabra će biti spremna pružiti još kvalitetniju uslugu širokom portfelju klijenata kao što su McDonald’s, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Pernod Ricard, Huawei, Visa, Deichmann, P&G, Philips te mnogima drugima.

Podijeli objavu
Prethodni članakGledanost TV programa – prosinac 2015.
Sljedeći članakDan Muzičke akademije
Komunikacijski laboratorij je nezavisna regionalna agencija za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja. Osnovana je 2004. godine pod imenom Abrakadabra integrirane komunikacije i u potpunom je domaćem vlasništvu. Agencija pruža komunikacijsku potporu svojim klijentima iz dva regionalna ureda, Zagreba i Beograda. Agencija je član brojnih strukovnih udruga u zemlji i u svijetu, poput međunarodne mreže nezavisnih agencija Novum Worldwide, strukovne udruge koja okuplja djelatnike iz područja odnosa s javnošću HUOJ te Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA).