Za članove LSPR Alumni kluba i njihove prijatelje, posebna serija besplatnih predavanja – LSPR Master Class. Na prvom predavanju gošća je gđa Jadranka Kosor, prva hrvatska premijerka i saborska zastupnica.

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR), koja u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine iputem koje je međunarodnu diplomu LSPR-a primilo već oko 550 polaznika, organizira prvo od serije Master Class predavanja besplatnih za članove LSPR Alumni kluba.

LSPR Master Class predavanja približavaju specifična komunikacijska znanja i iskustva nužna za postizanje vrhunskih gospodarskih, političkih, znanstvenih, umjetničkih i inih rezultata. Gost svakog LSPR Master Classa bit će vrhunski stručnjak u svom području, osoba koja je svojim djelovanjem ostavila zamjetan trag u našem društvu.

Gošća prvog LSPR Master Classa je gđa Jadranka Kosor, prva hrvatska premijerka (2009. – 2011.) i saborska zastupnica. Tema predavanja je – “Komunikacija u visokoj politici”. Gospođa Kosor osvrnut će se na neke od najzanimljivijih i komunikacijski najizazovnijih događaja koji su obilježili njezinu bogatu političku karijeru. Uz stručno moderiranje našeg predavača Zorana Pucarića posjetitelji će saznati što se doista zbilo u nekim prijelomnim trenucima recentne hrvatske povijesti te zašto su neki od tih događaja u medijima ipak prikazana u negativnom svjetlu. Gđa. Kosor će se osvrnuti na događaje kojima je svjedočila ili bila sudionikom, poput presude generalima Gotovini i Markaču, podizanja optužnice protiv HDZ-a, postizanja sporazuma sa Slovenijom i okončanja europskog pristupnog procesa te susreta s najznačajnijim svjetskim državnicima poput Baracka Obame, Angele Merkel ili Vladimira Putina.

LSPR Master Class predavanja su namijenjena isključivo članovima LSPR Alumni kluba i besplatna su. Član LSPR Alumni kluba je osoba koja je uspješno završila LSPR Diploma program – Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom.

logo_lspr_alumni

 

Dodatne informacije:

LSPR Diploma program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom:
lspr-programi/lspr-diploma/
LSPR Alumni klub

Prijave i informacije o programima dostupni na stranici www.lspr.hr

LSPR-Diploma-program-OSJ.jpg - odnosi s javnošću - PRglas

Podijeli objavu
Prethodni članakEdward Bernays i PRglas nagrađuju
Sljedeći članakHrvatski top menadžeri nisu (dovoljno) prepoznatljivi
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.