Uz program „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“ na hrvatskom tržištu u jesen 2014. postaju dostupna dva nova certificirana programa – Marketing i oglašavanje na tražilici Google te Marketing i komunikacija na društvenim mrežama.

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR), koja u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine i putem koje je međunarodnu diplomu LSPR-a primilo već oko 550 polaznika, objavila je upise u 31. Generaciju LSPR Diploma programa i najavila dva nova certificirana programa: Marketing i oglašavanje na tražilici Google te Marketing i komunikacija na društvenim mrežama

Novi programi nose naziv – napredni certifikat (Advance certificate), i ukupno imaju 5 modula (10 dana predavanja). Polaznici koji uspješno završe ove programe stječu napredne certifikate LSPR-a.

blank razmak red

Napredni certifikat program „Marketing i oglašavanje na tražilici Google“
Napredni-certifikat-SEM

Ovaj program je prvi takav program u Hrvatskoj i u regiji koji je kompletno osmišljen od strane iskusnih Google profesionalaca. Program obuhvaća sva potrebna znanja koja su potrebna polaznicima kako bi mogli iskoristiti sve mogućnosti tražilice Google za uspješnu promociju i oglašavanje svojih proizvoda i usluga. Tokom programa polaznici će raditi na AdWords kampanjama u realnim uvjetima i upravljati stvarnim budžetima. U ovom programu, polaznici će također imati priliku pristupiti Google AdWords Fundamentals ispitu uz stručno vodstvo naših predavača.

Nakon završetka programa svaki polaznik će biti u mogućnosti samostalno pokrenuti i voditi Google AdWords kampanju.

O novom naprednom certificiranom programu Miroslav Varga, Google trener dodao je: „Ovo je po prvi puta u Hrvatskoj da se nudi kompletan edukacijski program za Google oglašavanje. S ovim programom stvaramo prave AdWords profesionalce.

blank razmak red

Napredni certifikat program „Marketing i komunikacija na društvenim mrežama“

Napredini-certifikat-SMM

Ovaj program polaznicima omogućava stjecanje certifikata s nazivom „Social Media Officer“.U ovom edukacijskom programu polaznici će naučiti kako prilagoditi svoj sadržaj i komunikacijsku strategiju za društvene mreže. Osim komunikacijske strategije, polaznici će raditi na definiciji oglašivačkog budžeta i upravljati oglašivačkim kampanjama na društvenim mrežama. Uz strategiju i oglašavanje, naučit će elemente kriznog komuniciranja na društvenim mrežama uz realne primjere i radionicu. Kako je sve na internetu mjerljivo, polaznici će učiti osnove Google Analytics i ostalih analitičkih alata za mjerenje uspješnosti kampanja.

Jedan od predavača na ovom programu je Krešimir Dominić koji je ovom prilikom dodao: “Učinkovita online komunikacija je spoj više disciplina i zahtjeva nadogradnju tradicionalnih PR vještina poznavanjem novih medija, tehnologija i načina oglašavanja. Ovaj LSPR-ov program upoznat će vas s najnovijom teorijom i praksom s naglaskom na integrirani pristup online komunikaciji.“

Stručna praksa

Polaznici ovog edukacijskog programa imat će priliku odabrati jednu od stručnih praksi kako bi uz teorijska znanja dobili i praktična znanja te iskustvo. LSPR Hrvatska omogućava stručnu praksu u:

Ping Pong dvosmjerne komunikacije – www.pingpong.com.hr
Vlada Republike Hrvatske – Služba za odnose s javnošću, online odjel za komunikaciju
Kanapejić Komunikacije – www.kanapejic.com

Stručna praksa nije obavezna.

blank razmak red

Upisi, cijene i pogodnosti – napredni certifikat

Cijena školarine za napredni certifikat iznosi:
7.000 HRK + PDV za pravne osobe
6.000 HRK + PDV za privatne osobe

Upisi u napredne certifikate traju do 01.10.2014. godine.
U ovom periodu mogu se ostvariti popusti do 20% na školarinu.
Članovi Alumni Kluba LSPR-a imaju popust od 25% na školarinu.

blank razmak red

LSPR Diploma – Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom – 31. Generacija

PDNOSI S JAVNOŠĆU - PR - LSPR-Diploma-program-OSJ

Uz dva nova napredna certifikata, LSPR Hrvatska je objavila i upise u jesensku 31.generaciju diploma programa „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“. U ovom prepoznatljivom LSPR programu polaznici kroz praktične primjere uz vodstvo najboljih predavača u regiji uče kako raditi s medijima i organizirati konferenciju za novinare, kako uspješno krizno komunicirati, kako organizirati event i što u komunikaciju donose novi mediji. Osim toga, polaznici će naučiti kako dati izjavu za televiziju, što je to uspješan javni nastup te kako upravljati reputacijom i brandom. Nakon uspješno završene edukacije polaznici dobivaju diplomu LSPR-a.

31. Generacije LSPR Diploma programa donosi i izmjenu u programu. Polaznici će imati prvi puta priliku slušati novo predavanje – Copywriting koje će predavati poznata domaća stručnjakinja Barbara Slade Jagodić. Copywriting postaje važan dio ne samo marketinga već i komunikacija, te je zbog svoje važnosti uvršten u program edukacije. Bivši polaznici LSPR Diploma programa (Alumni klub) imati će priliku odslušati ovo predavanje besplatno.

Kao i u prošloj generaciji, polaznici LSPR Diploma programa će imati dva fakultativna posjeta: službi za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskoj radioteleviziji.
blank razmak red

Upisi, cijene i pogodnosti – diploma program

Cijena školarine za diploma program iznosi:
9.400 HRK + PDV za pravne osobe
8.900 HRK + PDV za privatne osobe

Upisi u diploma program traju do 15.10.2014. godine.
U ovom periodu mogu se ostvariti popusti do 20% na školarinu.
Članovi Hrvatske Udruge za Odnose s Javnošću ostvaruju popust od 20% na školarinu.

blank razmak red

Dodatne informacije:

LSPR Diploma program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom
LSPR Napredni certifikat – Marketing i komunikacija na društvenim mrežama

LSPR Napredni certifikat – Marketing i oglašavanje na tražilici Google

Prijave i informacije o programima dostupni so na novoj stranici www.lspr.hr.
blank razmak red