Uz početak edukacijskog programa 31. Generacije Diploma programa „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“, LSPR Hrvatska je predstavila i novi LSPR Ambasador program te prvu LSPR Ambasadoricu Mirnu Maras.

Prvo predavanje 31. Generacije LSPR Diploma programa – Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom započelo je u srijedu 22.10.2014. u 18:00 sati u prostorijama veleučilišta Vern na Iblerovom trgu 10.

Polaznike su pozdravili Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape d.o.o. te Željko Riha ispred LSPR Hrvatska. Tom prilikom Željko Riha je dodao: „Iznimno smo zadovoljni s ovom generacijom LSPR Diploma programa, posebice jer smo upisnu kvotu ispunili puno prije očekivanog, i drago mi je što već imamo upisane polaznike za sljedeću generaciju koja s programom kreće na proljeće 2015.  Također s ovom generacijom uveli smo  i promjenu u samom kurikulumu gdje smo predstavili novi predmet – Copywriting.”

Polaznici 31. Generacije imat će priliku uz redovna predavanja posjetiti Banske dvore i prisustvovati predavanju Službe za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske kao i posjetiti Hrvatsku radioteleviziju gdje će dobiti uvid u rad javne televizije.

LSPR Ambasador program

Od ove jeseni, LSPR Hrvatska predstavlja LSPR Ambasador program. Ovaj program je prvi takav program LSPR-a koji je krenuo u Hrvatskoj. Cilj LSPR Ambasador programa je odabrati polaznike Diploma programa iz javnog i privatnog sektora koji će predstavljati LSPR programe i dijeliti vlastita iskustva edukacije na LSPR-u.

Prvi LSPR Ambasador u Hrvatskoj je Mirna Maras koja je i polaznica jesenskog programa. Mirna je ovom prilikom izjavila: „Cjeloživotno obrazovanje je iznimno važno, zato mi je drago da sam dio 31. generacije LSPR Diploma programa u Hrvatskoj te se veselim svim predavanjima, na kojima ću upotpuniti svoja znanja iz odnosa s javnošću i saznati nešto novo. LSPR je okupio najbolje stručnjake iz svakog polja odnosa s javnošću i uvjerena sam kako će svi polaznici biti nadasve zadovoljni ovim programom i što su postali dio LSPR-a.“

O LSPR Ambasador programu dodao je i Željko Riha: „Iznimno mi je drago da je središnjica LSPR-a u Londonu odobrila naš Ambasador program. Radujem se radu s našom prvom LSPR Ambasadoricom Mirnom Maras i proširenju LSPR Ambasador programa u 2015. godini.“

Dodatne informacije:

LSPR Diploma program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom:
http://lspr.hr/lspr-programi/lspr-diploma/
LSPR Napredni certifikat – Marketing i komunikacija na društvenim mrežama:
http://lspr.hr/lspr-programi/lspr-napredni-certifikat/smm-marketing-i-komunikacija-na-drustvenim-mrezama/
LSPR Napredni certifikat – Marketing i oglašavanje na tražilici Google:
http://lspr.hr/lspr-programi/lspr-napredni-certifikat/marketing-i-oglasavanje-na-trazilici-google/

Prijave i informacije o programima dostupni so na novoj stranici www.lspr.hr.