KYOSHI---dani-otvorenih-prozora-(31052016-10)
U moru novootvorenih škola, edukacijskih ustanova, tečajeva i seminara, u Zagrebu se pojavio i jedan drugačiji pristup obrazovanju.

Tradicionalni obrazovni sustav počiva na teorijskom znanju i vremenski zahtjevnim programima, koji ne prate trendove stvarnog poslovnog života i rijetko stvaraju radnike koji su zaista spremni za tržište rada. Potaknuti tim trajnim problemom, grupa entuzijasta odlučila je pokrenuti drugačiju vrstu obrazovanja, onu temeljenu na praksi, rješavanju konkretnih problema i personaliziranom pristupu prilagođenom potrebama svakog polaznika.

Radom na stvarnim primjerima oni stječu dokumentirano radno iskustvo, koje im nedvojbeno pruža konkurentsku prednost pri zapošljavanju u struci.

Uz informatičku edukaciju u svim poljima te jezične edukacije za sve važne svjetske jezike, KYOSHI program svoju prednost pokazuje integriranjem edukacije profesionalnog i osobnog razvoja NLP metodom. Shvaćajući izazove modernog poslovnog okruženja, osnivači KYOSHI programa ponudili su svojim polaznicima sasvim novi pogled na edukaciju, pri čemu imaju priliku, uz željeni informatički ili jezični smjer, raditi na sebi, svojoj motivaciji, vještinama upravljanja karijerom i profesionalnim uspjehom te uspješnom savladavanju stresa. Nije tajna kako većina problema nastaje zbog loše komunikacije te se upravo iz tog razloga KYOSHI tim pobrinuo da svojim polaznicima ponudi sveobuhvatnu edukaciju, koja će im osim profesionalnih znanja, omogućiti i učenje vještina nužnih za profesionalni razvoj.

Želite li saznati sve o Kyoshi metodi i edukacijskim programima u ponudi, posjetite internetsku stranicu: www.kyoshi.education, pošaljite upit na: info@kyoshi.education ili nazovite broj telefona: +385 92 3462 877

 KYOSHI---dani-otvorenih-prozora-(31052016-10)

Podijeli objavu
Prethodni članakBesplatno za članove HURA-e: Pripremi se za Effie!
Sljedeći članakBernaysovi studenti u okviru terenske nastave posjetili Hrvatski sabor
Mia Herljević studentica je Odnosa s javnošću i studija medija na Veleučilištu Vern´ u Zagrebu. Uz studij, redovito ima priliku raditi u struci te je stalno u potrazi za novim oblicima studentske prakse i poslova koji joj pomažu u stjecanju znanja i vještina potrebnih za rad u struci odnosa s javnošću. Uživa u pisanju i stvaranju sadržaja, jednako su joj dragi kreativni i analitički zadaci, a odlika kojom se najviše ponosi je organiziranost i poštivanje rokova. Najveća ambicija joj je svojim radom doprinijeti znanosti. Slobodno vrijeme koristi za čitanje, igru sa psom i finu hranu. Skriveni talent joj je sviranje klavira, a onaj manje skriveni izražene komunikacijske vještine.