Još je točno mjesec dana do hrvatskih parlamentarnih izbora i tim je povodomudruga MBA Croatia na svom predavanju odlučila ugostiti Krešimira Macana, jednog od najznačajnijih hrvatskih PR stručnjaka. 14. listopada 2015., Macan će, koristeći bogato dosadašnje iskustvo i slučajeve iz dosadašnje prakse, objasniti vođenje odnosa s javnošću u izbornom periodu.

On će dati svoj komentar na odnos snaga između trenutne pozicije vladajuće koalicije na čelu sa Zoranom Milanovićem i oporbene koalicije na čelu sa Tomislavom Karamarkom. Biti će zanimljivo čuti da li će se borba voditi isključivo između njih ili i manji igrači poput Most-a, ORaH-a ili Živog zida u ovom (post)recesijkom periodu mogu iskoristiti priliku i ponuditi nešto drugačije.

Već tjednima i mjesecima svi mediji redovito objavljuju svoje ankete u kojima daju više šanse jednim, a manje drugim kandidatima. Da li zapravo te ankete utječu na preferencije glasača ili ne? Što te ankete znače za političke stranke?

Ovo su samo neke od tema o kojima će biti riječi na predavanju, a za ostale će biti zaslužna publika svojim pitanjima. Nakon predavanja, u manje formalnom okruženju, biti će organizirano druženje na kojem će sudionici moći porazgovarati sa predavačem, ali i sa kolegama iz struke.

Predavanje će se održati u prostorijama Kongresnog centra Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 18 sati, a aktualne informacije dostupne su na Facebook stranici predavanja.

Za članove udruge MBA Croatia ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznice 50,00 kn i moguće ih je kupiti putem ovog linka.

 

Podijeli objavu
Prethodni članak24. Zagrebački maraton
Sljedeći članak[ZAGREB] Gradonačelnikova čestitka u povodu Dana neovisnosti
Udruga polaznika i diplomanata MBA studija Croatia (skraćeni naziv: MBA Croatia) je organizacija akademski obrazovanih stručnjaka, koji pohađaju ili su završili neki od MBA studija, osnovana u lipnju 2009. godine. MISIJA Misija udruge MBA Croatia je okupiti i umrežiti polaznike MBA studija u Hrvatskoj i Svijetu, unapređivati kvalitetu MBA studija u Hrvatskoj, poticati cjeloživotno obrazovanje te promovirati vrijednosti MBA. VIZIJA Biti prepoznati kao vodeće MBA udruženje u regiji po izvrsnosti, aktivnosti i brojnosti. Web: www.mba-croatia.com