Kako iskoristiti medije i PR prilikom promocije novog proizvoda, muško-ženski odnosi u poslovnom okruženju, moć uvjeravanja i osobni utjecaj u poduzetništvu su neke od tema – Poduzetničkog kampa koji će se održati od 11 – 14. rujna 2014., Hotelu President u Solinu pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva.

Poduzetnički centar Solin u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin, Zaokretom, U.S. Alumni Community of Croatia  i Mariviam Success Academy – Ivica Penićdrugu godinu za redom organiziraju gospodarsku manifestaciju s elementom stručnog skupa. Svrha ove manifestacije je upoznati sve sadašnje i buduće poduzetnike sa mogućnostima i prilikama, prijetnjama odnosno opasnostima koje se nalaze u poduzetništvu.

REGISTRACIJA: Poduzetnički kamp – PRJAVA

KAMP 2014. zamišljena je kao manifestacija gdje će se tijekom četiri dana sudionici imati mogućnost upoznati s poduzetničkom problematikom, te nizom pozitivnih rješenja poduzetnika sudionika. Posebnost manifestacije jest okrugli stol na temu “MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI U POSLOVNOM OKRUŽENJU”. Na okruglom stolu o toj temi muško-ženskih odnosa progovoriti će po dvoje ljude iz svakog sektora. Javni sektor će predstavljati načelnik općine Klis Jakov Vetma i članica Gradskog vijeća Split Marijana Puljak, dok privatni sektor predstavljaju Krešimir Macan – direktor agencija Manjgura i Mirela Španjol Marković – direktorica agencije Ciceron, vodeći hrvatski stručnjaci za komunikaciju i odnose s javnošću. Institucije će predstavljati doc.dr.sc. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Bitno je napomenuti da organizatori daju priliku poduzetnicima početnicima da predstave svoje ideje i proizvode (besplatna mogućnost izlaganja tijekom trajanja KAMPA).

Izazovi modernog doba te ulaska Hrvatske u EU pružaju različite mogućnosti te su aplikacije na EU fondove i dalje jedne od primarnih tema na KAMPU. Razvojni put od ideje do aplikacije na tržište pokazati će radionica Lansiranje ideje pod vodstvom mentora Ivice Penića iz Mariviam Success Academy, dok će izazove poslovanja na višoj razini i očuvanja uspješnosti olakšati predavačica Kristina Ercegović, vlasnica tvrtke Zaokret i idejni tvorac projekta Business Café čije je izdanje zaživjeti i u Splitu tijekom trajanja KAMPA. Brojni popratni sadržaj dati će KAMPU manje formalni karakter, gdje će sudionici imati dodatne prilike za razmjenu iskustava u poslovanju.

Detaljnje informacije o kampu i program možete pogledati OVDJE

Podijeli objavu
Prethodni članak[PR/Mediji clipping] Tjedno izvješće medijskih objava – 05.09.2014
Sljedeći članakVještina postavljanja pitanja
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.