Korporacijska sekcija u ovoj je godini krenula s nizom besplatnih edukativnih radionica u cilju kontinuiranog usavršavanja, razmjene ideja i znanja te iskustava iz svakodnevne prakse među našim članovima. Prva radionica u okviru ovoga projekta, na temu integrirane komunikacije na digitalnim kanalima koju je održao Domagoj Davidović iz agencije Švicarska, imala je dobar odaziv uz aktivno sudjelovanje i kvalitetnu diskusiju. Prisutnima je tako predstavljen sveobuhvatan proces planiranja „content marketinga“ koji kreće od jasnog postavljanja ciljeva i ciljnih javnosti te njihovih potreba, jasne diferencijacije sadržaja do odabira najprikladnijih formata, učinkovite distribucije i promocije i u konačnici, evaluacije postignutoga.

S obzirom na zanimanje članova za ovakvom edukativnom formom i stručnom diskusijom, nastavljamo s provedbom planiranih aktivnosti te vas pozivamo na predavanje o društveno odgovornom poslovanju i komunikaciji društveno odgovornog poslovanja koje će se održati u četvrtak, 25. veljače 2016. godine u 17.00 sati u prostorijama HUOJ-a, Ilica 5.

Cilj predavanja je predstaviti koncept društveno odgovornog poslovanja i nejasnoće koje prate njegovu primjenu u praksi, s obzirom da ne postoji univerzalno prihvaćena definicija društveno odgovornog poslovanja. Stručnjaci za odnose s javnošću moraju biti svjesni ovih nejasnoća jer se one odražavaju i na komunikaciju društveno odgovornog poslovanja, kao i na sadržaj te doseg komunikacije među različitim skupinama.

Predavanje će održati Andreja Pavlović, viša savjetnica, partnerica i direktorica DOP-a u Hauska&Partner grupi. Broj mjesta je ograničen te vas molimo da svoj dolazak najavite najkasnije do utorka 16. veljače na elektroničku adresu info@huoj.hr.

Ovaj relativno kratki rok za prijavu omogućit će provedbu kratkog istraživanja, koje ćemo svim prijavljenima poslati nakon 16. veljače, kako bi se konačni sadržaj predavanja prilagodio potrebama i očekivanjima sudionika s obzirom na njihova neposredna iskustva u praksi.

U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnoga mjesta i tvrtku iz koje dolazite.

Podijeli objavu
Prethodni članakMagla na putu od izbora do demokracije
Sljedeći članakPriopćenje VEM vezano uz pravni okvir i kontekst regulacije govora mržnje u elektroničkim medijima
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.