U Zagrebu će sredinom studenoga biti održana dvodnevna konferencija koja će se baviti internetskim marketingom. Uz predavanja, u pripremi su radionice, nagrade…

Konferencija o internetskom marketingu Weboo 18+ stručno se pripremila za vas s temama social, mobile i design koje su namijenjene profesionalcima koji se bave marketinškim aktivnostima, planiranjem, kampanjama, izradom web stranica, web dizajnom, izradom i prodajom mobilnih aplikacija, PR-om i novinarskim uredništvom.

webooKonferencijski program sa social, mobile i design temama odvijat će se 14. i 15. studenoga u zagrebačkom Hypo centru gdje vas u ugodnom i opuštenom okruženju očekuju profesionalci s opsežnim studijama slučaja. Masterweb je nagrada za najbolje web-radove prema izboru web-stručnjaka i dosadašnjih dobitnika Masterweb nagrada. Na nadolazećoj konferenciji Weboo 18+ bit će dodijeljena Masterweb nagrada najboljim izvođačima za stvaralački i izvedbeni dojam marketinške online kampanje, u kategoriji ‘Web marketing kampanja 2013’.

Nagrađeni se biraju kroz prizmu najboljih, najkreativnijih te najinovativnijih web projekata – web stranica, poslovnih web modela te kreativnih načina web oglašavanja. Masterweb nagrada nastala je kao poticaj gospodarstvu – kreativcima, dizajnerima, developerima, oglašivačima, poduzetnicima, investitorima i inovatorima da svojim sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju zajedno uče, stječu i razmjenjuju iskustva, te potrebita poznanstva uz promociju svojih najboljih aktivnosti.

Masterweb je jedinstven trenutak koji omogućuje svima koji imaju ono najbolje za pokazati – da to i pokažu medijima i brojnoj publici. Naravno, sve to utječe i na privlačenje pažnje potencijalnih klijenata ili poslovnih partnera, pa i investitora.

Nagrade ovog puta dodjeljuju profesionalni stručnjaci internetskog marketinga s višegodišnjim iskustvom u internetskom oglašavanju Dijana Dabić Bengez (iDEA), Višnja Željeznjak (Logit) i Zvonimir Crnković (Reklamnet).

U petak, 15.11.2013., drugog dana konferencije Weboo 18+, na rasporedu su čak tri super Web::Edukacije s naprednim znanjima o optimizaciji, mjerenju i oglašavanju. ‘Super Analytics’ (Damir Podhorski), ‘Super AdWords’ (Miroslav Varga), ‘Super SEO’ (Siniša Gavrilović)

Konferencija Weboo18+ održava se u Hypo centru u Zagrebu, dana 14. studenog 2013. godine, sve novosti, aktualnosti i pripreme za konferenciju Weboo 18+ pratite i na društvenim stranicama Web::Edukacije.

[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”45.79362″ longitude=”15.96974″ zoom=”16″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]