Nakon uspješnih konferencija u prošloj godini na teme ‘Zapali svoju ideju‘ by JCI Zagreb i ‘Zaštiti svoju ideju‘ by JCI Zagreb, međunarodna komora mladih organizira treću po redu konferenciju pod nazivom ‘Komuniciraj svoju ideju‘ by JCI Zagreb. Konferencija će se održati u subotu, 21. ožujka 2015. godine u Zagrebu u Staroj gradskoj vijećnici Gradske skupštine Grada Zagreba, u Ćirilometodskoj 5 s početkom u 16:00 sati.

Koji su komunikacijski kanali najisplativiji? Koji se alati koriste na društvenim mrežama? Kako komunicirati svoj proizvod i uslugu te se istaknuti na tržištu? Zašto vaš proizvod treba priču? Odgovore potražite na konferenciji “Komuniciraj svoju ideju by JCI Zagreb”


Sretni smo da će s nama biti: 

dr.sc. Elvira Mlivić Budeš, Poduzetnica, direktorica Poslovnog učilištea Filaks i
konzultantica za razvoj poslovnih vještina

Tomislav Krajačić, CEO marketinške agencije Kofein 
Vladimir Preselj, komunikacijski stručnjak Millenium promocije
Ilija Brajković, Managing partner u digitalnoj agenciji Akcija
Frano Ožbolt, CEO GleFotka studia
Sunčica Taslak, storytelling & content marketing stručnjakinja

 

Uvodno izlaganje na temu „Kako se istaknuti na tržištu?“ imat će vlasnica i direktorica učilišta Filaks, dr. sc. Elvira Mlivić Budeš. Dat će praktične savjete kako se izdvojiti od konkurencije, privući pažnju, stvoriti interes, ali i održati poslovne odnose. Tomislav Krajačić, direktor marketinške agencije Kofein, iznijet će primjere loše komunikacije i objasniti kako ne komunicirati, dok će Vladimir Preselj, savjetnik Millenium promocije i predavač na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays, otkriti brojne tehnike i alate odnosa s javnošću. Kako privući pozornost masovnih medija i zadržati ju samo su neke od tehnika. Partner u digitalnoj agenciji Akcija, Ilija Brajković, objasnit će što društvene mreže pružaju svakoj tvrtki kako bi došla do novih kupaca te zašto pri komunikaciji više ne možemo ignorirati društvene mreže. Frano Ožbolt, vlasnik studija GleFotka ispričat će osobnu priču kojom je izgradio studio i kako priča priče kroz fotografije. Novinarka Sunčica Taslak pričat će o storytellingu te kako su iz osobne priče nastali foto suveniri He:art.

Pridružite nam se na konferenciji „Komuniciraj svoju ideju by JCI Zagreb“ – ulaz je slobodan.

Svoje mjesto svakako rezerervirajte ispunjavanjem obrasca na ovom linku: www.jci-zagreb.hr/registracija.sudionika

VIdimo se uskoro!
Vaš JCI Zagreb

toplogo