Potraga je za zaposlenjem jednaka potrazi za kupcima u prodaji, jer vi prodajete sebe, svoje znanje i svoje vještine za novčanu naknadu…  Vi ste direktor svoje kompanije i tako se morate ponašati.

Iako se bavim treningom poslovnih vještina, profesionalnim razvojem, razvijanjem ideja, osnivanjem privatnih poduzeća, marketingom i prodajom, u zadnje vrijeme dobivam jako puno upita Ivica Penićna našoj Facebook stranici – Kako pronaći posao – bilo kakav… Iz toga razloga sam odlučio napraviti BESPLATAN online seminar kako bih približio vještine prodaje i marketinga i pomogao Vam da se bolje promovirate i prodate svoje vještine i znanja najboljem kupcu – ili u vašem slučaju poslodavcu. Svakodnevna potraga za poslom, prijave, razgovori, odbijanja znaju biti jako frustrirajući i demotivirajući. Jeste li se doveli do takvog stanja da svakodnevno šaljete svoje životopise na sve moguće oglase ili ste jednostavno odustali i čekate da Vam se jave s burze ili nekog portala za poslove?

Vremena su teška, a kako stvari stoje, bit će još teža. Pronaći bilo kakav posao je sreća,  a kamo li pronaći posao koji će Vas učiniti sretnim. Čovjek radi otprilike 35 godina po osam sati dnevno, a s obzorom na to da spavamo 30 posto svoga života – posao koji radimo i okružje u kojem radimo nam predstavlja veliki dio života. Jeste li čuli za izreku: Ako nađeš posao koji voliš, nećeš morati raditi ni dana u svom životu? Recesijska izreka zvuči ovako: Ako ne radiš ono što voliš – nauči voljeti ono što radiš.  Kako bismo Vam malo pomogli, pripremili smo Vam 21 Video lekciju, vježbe, zadatke i šprance koje možete iskoristiti u potrazi za svojim savršenim zaposlenjem.

Što ćete naučiti?

  • *   Kako pronaći najbolji posao za sebe
  • *   Kako napisati motivacijsko pismo koje će Vas izdvojiti
  • *   Kako strukturirati savršen životopis
  • *   Kako istražiti kompaniju i poziciju za koju se prijavljuješ
  • *   Kako rasturiti na intervjuu
  • *   Kako pametno strukturiranim pitanjima preuzeti vodstvo na intervjuu
  • *   Što nakon prvog intervjua
  • *   Što kada dobijete ponudu
  • *   Pregovori
  • *   Financije VS Beneficije

 

Ako mislite da bi ovo koristilo još nekome od vaših prijatelja, poznanika ili obitelji – proslijedite ovaj video putem svoga Facebook profila ili e-pošte.

KLIKNI NA GRATIS PROGRAM – KAKO PRONAĆI SAVRŠEN POSAO

Podijeli objavu
Prethodni članakSocial media strategist – stručnjak s certifikatom
Sljedeći članakStručnjaci Millenium promocije edukatori Hrvatske turističke zajednice
Osnivač Mariviam Success Academy i kreator nekoliko stručnih trening programa iz oblasti Prodaje, Razvijanja proizvoda (start–up), Osobnog razvoja (upravljanje ciljevima), Razvoja prodavača i prodajnih timova i Marketing strategije. Pametno postavljanje ciljeva vezanih uz edukaciju, karijeru, financije, vezu, užitak i tjelesnu spremu i njihovo ispunjavanje bitno je da bismo život učinili „vrijednim življenja“ i dali mu smisao. Njegova misija i osnova postojanja Mariviam Success Academy je da svojim znanjem i iskustvom pomogne svim sadašnjim i budućim privatnim poduzetnicima, prodavačima, studentima, sportašima i svim onima koji žele kvalitetniji život. Poruka koju šalje kao edukator: „Ako želite postići ono što do sada niste postigli, morate naučiti i primjenjivati znanja i vještine koje do sada niste poznavali.