Pogledajte i isprve će vam biti jasno da gledate u direktne upute kako na određenoj stranici jednostavno i lako ubiti svoj profil

Dosta vam je prepucavanja. Facebook više nije razbibriga nego ovisnost. Dobivate zahtjeve za prijateljstvom od ljudi koje prvi puta vidite u životu i nemate blage veze odakle su niti što su. Prijete vam. Poslodavac škica što radite, koga komentirate, koga pratite. Zahtjevi, pinovi, tweetovi, lajkovi, stranice -sve vas to lagano dovodi do ludila.

Do sada ste u nekoliko navrata poželjeli ugasiti svoj profil, ali ne pronalazite način kako da to napravite kako valja. Ne pronalazite delete, nema ga.

Nije istina da ga nema, on je jednostavno zakopan tamo gdje ga nikada nećete pronaći, ili pak je tako lijepo upakiran u jednu od stotine besmislenih rečenica disclaimera da ga ne bi pronašli niti da vam život ovisi o tome.

Ako je tomu tako, evo jedne super-cool stranice koja će vas razveseliti. Možda u vašem slučaju ništa od spomenutog nije točno, no dobar je savjet da svakako memorirate ovu stranicu i koristite po želji:

Just delete.me

Stranica, zapravo direktorij, prilično je nova stranica koja prikuplja linkove s velikog broja društvenih mreža i inih web-servisa koji vam (ne)zagorčavaju život. Pogledajte i isprve će vam biti jasno da gledate u direktne upute kako na određenoj stranici jednostavno i lako ubiti svoj profil.

Na primjer, ako želite saznati kako jednostavno izbrisati Facebook-profil, link na justdelete.me vodi vas direktno na ikonu delete, bez ranijih blesavih upita jeste li ste sigurni?

Iako pretpostavljam da su mnogi među vama pravi znalci kojima nije problem pronaći i obaviti ovu jednostavnu radnju, recimo da je sve lakše i manje frustrirajuće ako koristite justdelete.me. Garantirano ćete uštedjeti vrijeme (ukoliko se već odlučite za ovu drastičnu mjeru).