Jeffery McMillan – predavač na HUOJ-evoj konferenciji “Vrijeme PRomjena”

Jeffery McMillan direktor je komunikacija PwC-a za srednju i istočnu Europu sa sjedištem u Varšavi. Nadgleda vanjske i unutarnje komunikacije za PwC s više od 9.000 zaposlenika.

Jeffery McMillan ima 10 godina profesionalnog iskustva u marketingu i komunikacijama. Bio je direktor PwC-a u Rusiji, vodio je marketing i komunikacije za PwC kao službenog partnera olimpijskih i paraolimpijskih Zimskih igara u Sočiju i svjetskih sveučilišnih igara u Kazanu 2013. Tijekom boravka u Rusiji, pomogao je izgraditi i upravljati PwC-ovim Centrom izvrsnosti.

Njegova profesionalna područja uključuju marketinšku i komunikacijsku strategiju te upravljanje sponzorstvima. Završio je magisterij na Rossiiskiy Universitet Druzhby Narodov u Moskvi te Melcrum communications trening na Cranfield University School of Management u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podijeli objavu
Prethodni članakPRglas.com prvi portal za PR-ovce redizajnirao svoje stranice i pokrenuo platformu PRglas.com/zagreb! Uskoro stižu nove promjene!
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 13.05.2016.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.