Poštovane članice i članovi HUOJ-a,

zadovoljstvo nam je što vam možemo predstaviti Izvještaj o društveno odgovornom djelovanju HUOJ-a za 2013. godinu. Izvještaj su prema novim smjernicama G4 Globalne inicijative za izvještavanje izradili članovi Sekcije za društveno odgovorno poslovanje i vjerujemo da je jedan od prvih takvih izvještaja u Hrvatskoj. Smisao ovog izvještaja jest pokazati na koje sve načine naša udruga upravlja pitanjima koja su za nju materijalna, od podizanja reputacije struke, preko edukacije i snažnije decentralizacije udruge do edukacije i certificiranja praktičara odnosa s javnošću.

Nadamo se da će vam Izvještaj biti zanimljiv i informativan te da će nas potaknuti da i dalje zajednički radimo na razvoju naše struke. Sve vaše komentare i prijedloge što uključiti u naš sljedeći izvještaj možete nam poslati na našu adresu info@huoj.hr.

Izvještaj o društveno odgovornom djelovanju HUOJ-a preuzmite ovdje.

Podijeli objavu
Prethodni članakKome se obraćamo?
Sljedeći članakKreativna blokado, odlazi!
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.