YouTube

Neprestano nastojimo poboljšati transparentnost i komunikaciju i zato smo ažurirali Uvjete pružanje usluge (u nastavku: Uvjeti) u Europskom gospodarskom prostoru i Švicarskoj te vas želimo upoznati s tim izmjenama.


……..

Objavili smo sažetak ključnih izmjena, no u nastavku donosimo njihov kratki pregled:

Poboljšana čitljivost. Iako se i dalje radi o pravnom tekstu, učinili smo najviše što smo mogli da bi Uvjeti postali jasniji i lakše razumljivi.

Veća transparentnost i bolja komunikacija. Dodali smo korisne veze koje vam pomažu pri kretanju YouTubeom, uključujući veze na pravila za YouTube i centar za pomoć. Dodatno smo se obvezali da ćemo vam slati obavijesti o izmjenama koje bi mogle utjecati na vas, kao što su buduće izmjene Uvjeta.

Vaši Sadržaji. Pojasnili smo licencu za sadržaj koju nam dajete da bi ona bila lakše razumljiva. Ne tražimo dodatna dopuštenja i nema razlike u načinu na koji upotrebljavamo vaš sadržaj.

• Današnje stanje našeg proizvoda. Uveli smo dopune koje će omogućiti bolji uvid u funkcioniranje YouTubea. Primjerice, uklonili smo zastarjele opise i uveli korisne podatke o našim uslugama s vezama na centar za pomoć.

Ne mijenjamo Pravila o privatnosti. Ne unosimo nikakve izmjene u Googleova pravila o privatnosti jer se način na koji prikupljamo i obrađujemo podatke ne mijenja zbog ovog ažuriranja. Podsjećamo i da na svojem Google računu u svakom trenutku možete pregledati svoje postavke privatnosti i upravljati načinom upotrebe svojih podataka.

Novi Uvjeti stupit će na snagu 22. srpnja 2019. (pogledajte pregled). Priliku za prihvaćanje novih Uvjeta dobit ćete kad sljedeći put posjetite YouTube. Ako želite više informacija ili iz bilo kojeg razloga ne pristajete na nove Uvjete i radije biste prestali upotrebljavati YouTube, dodatne informacije možete pronaći u našem centru za pomoć.

Ako svojem djetetu dopuštate da upotrebljava YouTube Kids ili upravljate djetetovom upotrebom YouTubea putem Family Linka, molimo uzmite u obzir da prihvaćanjem novih Uvjeta prihvaćate Uvjete i u djetetovo ime. Pozivamo vas da razgovarate s djetetom o tim izmjenama.

Zahvaljujemo vam što ste dio naše globalne zajednice!

© 2019 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska.
Obavijest o važnim izmjenama Uvjeta za YouTube.