Finalnim događajem u CineStar Gold Class dvorani izabrani novi stipendisti – Maro Alavanja, Petra Čolak, Doris Mucak, Ena Zimolo, Brunela Marija Rajlić.

Nakon puna dva mjeseca predanog rada i gledanja najnovijih filmskih hitova, pisanja filmskih osvrta, dva mjeseca PR kampanje, community i content menadžmenta i osmišljavanja scenarija, režiranja i snimanja, najuporniji i najkreativniji kandidati su postali stipendisti nagradnog natječaja CineStara i Bernaysa. U prepunoj Gold Class dvorani finalisti su hrabro stali pred stručni žiri kako bi im prezentirali svoj dvomjesečni rad.

Stručni žiri kojeg su činili Mia Pećina, voditeljica marketinga i prodaje Blitz CineStara, Ivan Pakozdi, izvršni direktor Millenium promocije, agencije za odnose s javnošću, te Mirna Čorić, pročelnica katedre za marketing i menadžment Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, na temelju cjelokupnog rada, angažmana i finalnog nastupa odlučio je koji od kandidata je dobitnik cjelovite stipendije koja pokriva sve troškove studija, a tko jednogodišnje školarine.

Edward Bernays istaknule su se svojom kreativnošću i domišljatošću kako tijekom same kampanje tako i na finalnom intervju i time osvojili punu stipendiju za cjeloviti preddiplomski studij „Mediji i kultura društva“, odnosno diplomski studiji „Odnosi s javnostima“. No, s događaja nitko nije otišao praznih džepova pa su tako Maro Alavanja i Brunela Marija Rajlić dobili jednogodišnje školarine. Svi finalisti pokazali su izniman trud i volju i želju te, ono najbitnije, kvalitete koje posjeduje svaki dobar PR stručnjak.

Vezani članci:
cinestar

Podijeli objavu
Prethodni članak[PR/Mediji clipping] Tjedno izvješće medijskih objava – 18.07.2014
Sljedeći članakCareer Boot Camp studente spojio s budućim poslodavcima
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.