Agencijom Prime Communications od 15. veljače 2014. godine upravljat će Dobrila Močević, izvršni direktor, koja će voditi kancelariju u Sarajevu i Andrea Vuković, direktor za razvoj, koja će voditi kancelariju u Banja Luci. Ovlaštenja i neovisnost u odlučivanju i upravljanju agencijom dodatno su osnažena statusom partnera u agenciji. Dosadašnji generalni direktor agencije, Dragan Močević, zadržat će savjetodavnu ulogu u strateškim projektima.

„Ovu odluku donio sam s ciljem reorganizacije kompanije koja je već 12 godina lider u odnosima s javnošću u BiH. Vrijeme je da napravimo novi iskorak. Vrijeme je za novi rast, za novu energiju, za nove ideje, projekte, poslove i klijente. Za mene je vrijeme da svoju tvrtku prepustim menadžerima koji mogu ostvariti rezultate kakve želim od Prime-a, a da se ja posvetim nekim projektima za koje zbog obaveza u agenciji godinama nisam imao dovoljno vremena,“ rekao je Dragan Močević, osnivač agencije Prime Communications.

Promjena u upravljačkoj i organizacijskoj strukturi agencije Prime Communications prva je od mnogih promjena koje agencija planira u ovoj godini s ciljem poboljšanja kvalitete usluga dodatnim usmjeravanjem na najveće vrijednosti koje Prime Communications izdvajaju na tržištu.