Agencija Apriori komunikacije nije bazirala poslovanje na savjetovanju političke javnosti nego je posljednje dvije godine provodila strategiju prisutnosti na međunarodnom tržištu. Prvi korak bilo je otvaranje ureda u Kataru u Dohi.

Analizirajući tržište Velike Britanije uočili smo nedostatak cjelovitih profesionalnih edukacijskih programa na području brand menadžmenta, ustvrdili smo da su isključivo limitirani na jednodnevne seminare. Stoga smo započeli proces registracije London School of Brand Management-a.

Program se priprema u suradnji s g. Richardom Linningom, bivšim predsjednikom IPRA-e (International Public Relation Association) i s g. Charlesom Skinnerom, savjetnikom za reputacijski menadžment.

Program bi trebao biti certificiran u narednih 8 mjeseci. Međutim, zbog zakonskih procedura proces dobivanja certifikata može potrajati i do godinu dana. Očekuje se da bi program trebao zaživjeti u drugoj polovici sljedeće godine kao franšizni model poslovne suradnje. Na taj način ispravit će se nedostatak edukacije na tom području.

Ovom poslovnom suradnjom, Apriori komunikacije zakoračit će na britansko tržište.  Osim na ovaj projekt, agencija je ponosna što je inicirala projekt pod nazivom Communication Association of Commonwealth.

Želja nam je da nam se pridruže i drugi regionalni stručnjaci. Smatramo da znanje i kreativnost ljudi s ovih prostora nadilaze uobičajene procedure i standarde.

U ovaj projekt implementirana su iskustva pridobivena iz Londonske škole za odnose s javnošću, koju je na funkciji direktora programa implementirao i prve dvije godine vodio g. Danijel Koletić.

Apriori komunikacije nalaze se u procesu reorganizacije i rebrandinga koji će biti predstavljen sredinom sljedećeg mjeseca, a koji najavljuje i partnersko povezivanje s turskom, o čemu će biti više riječi naknadno.