Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) traži suradnike/volontere u radnoj grupi za digitalne komunikacije.

Studenti, a i nešto iskusniji kolege, ako vas interesiraju društvene mreže i želite steći više iskustva, pošaljite svoju prijavu na info@huoj.hr. Prijava treba sadržavati životopis i, ukoliko već imate iskustva u vođenju profila društvenih mrežama, linkove na profile na društvenim mrežama koje ste vodili.

Osim vođenja kanala na društvenim mrežama radna grupa za digitalne komunikacije vodi brigu o web stranici HUOJ-a te kreira sadržaj za rubrike poput OSJ intervjua, OSJ razgovora, OSJ tema i sl.

Uvjeti za prijavu su članstvo u udruzi HUOJ, pismenost na hrvatskom jeziku i barem osnovno poznavanje društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube).

Rok za prijavu je 15. lipnja 2014.

Podijeli objavu
Prethodni članakOčitovanje Suda časti HUOJ-a na temu edukacije, titule PR stručnjaka i nezavisnih stručnjaka
Sljedeći članakCoca-Cola lansirala 16 čepova koji pretvaraju prazne boce u korisne predmete
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.