Saznajte koji projekti su obilježili 2019. godinu i dobili priznanje stručnjaka, ali su i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti.

Dobitnike nagrada 13. Grand PRix-a, za najbolja ostvarenja u 2019. godini dodijelit ćemo u srijedu, 6. svibnja 2020. godine u 18 sati. Kako to i priliči ovim uvjetima dodjela će biti virtualna na Facebook stranici Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Program traje 35 minuta.

Pozivamo vas da zajedno gledamo dodjelu nagrada iz topline naših domova, a sve što trebate učiniti je u 18 sati otvoriti stranicu: https://www.facebook.com/HUOJhr/ .

Kako ne biste zaboravili na ovaj važan događaj, već sad klikom na Pošalji podsjetnik! / Get reminder! rezervirajte svoje mjesto

……………..

………… ……..

huoj_ komferencija-2018-by-vuri-matija-0172

Podijeli objavu
Prethodni članakNove prigodne poštanske marke: “Europa – stare poštanske rute”
Sljedeći članakO komunikaciji i leadershipu u krizi učite od „Top Woman in PR“ – Marian Salzman
HUOJ
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.