Nakon zatvaranja natječaja za dodjelu #GrandPRix 2022. vrijeme je da najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte predstavite na drugom po redu izdanju međunarodne dodjele nagrada.

the! Awards osmišljena je kako bismo nagradili najistaknutije komunikacijske projekte te promovirali cjelokupnu komunikacijsku industriju. the! Awards predstavlja priznanje struke za izvrsne projekte u odnosima s javnošću u jugoistočnoj Europi. Nagrada ima za cilj podizanje ugleda struke u javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, kontinuirano preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti odnosa s javnošću.

Natječaj je otvoren do 21. ožujka u 18 sati, a najbolje komunikacijske projekte u 9 natjecateljskih kategorija birat će stručni žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijavnicu, pojedine rokove, upute za prijavitelje te ostale korisne informacije potražite u materijalima, a slobodno se javite i na grandprix@huoj.hr.

 

Application Materials (English)

Application form

Guidelines for Applicants

Regulations on the! Awards

Podijeli objavu
Prethodni članakHUOJ: Pomoć za stanovništvo s ratom zahvaćenih područja – popis organizacija
Sljedeći članakIvan Perišić: Zašto je storytelling neizostavan dio svake PR i marketinške strategije
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.