Ove godine HUOJ-eva 22. godišnja KOMferencija održat će se u Splitu od 30. studenoga do 2. prosinca 2023. godine, u Hotelu Ambasador i Hrvatskom domu. 

Tema ovogodišnjeg splitskog izdanja KOMferencije jest izvrsnost i uloga odnosa javnošću u društveno poželjnim promjenama. Među panelistima, predavačima i posjetiteljima bit će vodeći komunikatori i stručnjaci iz raznih područja kako iz Hrvatske, tako i iz obližnjih država, uz predstavnike medija koji su redoviti gosti na našim konferencijama. Kao jedina strukovna organizacija za odnose s javnošću u Hrvatskoj, dovodimo vodeće globalne komunikacijske i inovacijske trendove u Hrvatsku.

Na jednom mjestu kroz dva dana u dvije dvorane s paralelnim programom prodefilirat će preko 500 stručnjaka za odnose s javnošću, novinara i općenito osobama koje se bave komunikacijama s hrvatskog, slovenskog, srpskog i bosansko – hercegovačkog teritorijalnog područja, a sudionici su KOMferencije. Sudionici će slušati predavanja domaćih i stranih predavača i sudjelovati u raspravama različitih formata. Prigoda je to za nove poslovne prilike i međusobnu suradnju, edukaciju o novim europskim trendovima u donekle neformalnom formatu.

Cilj nam je i ove godine, ponovno, okupiti stručnjake za odnose s javnošću iz svih sektora te ih upoznati s novim trendovima u struci. Nadalje, promicati etička načela i standarde struke koji nalažu otvorenu i transparentnu komunikaciju između organizacije i njezinih javnosti, što doprinosi kvaliteti javnog dijaloga i izgradnji povjerenja građana u samu organizaciju i njezino djelovanje. Također, želimo sudionicima osigurati nadogradnju postojećeg znanja uz predstavljanje prvenstveno europskih trendova poslovanja.

Svoje ulaznice po cijeni za rane prijave (do 31. kolovoza) od samo 170,00 EUR (+PDV) osigurajte već sada slanjem e – poruke na: komferencija@huoj.hr .

Cjenik ulaznica ranih i kasnih prijava

Osigurali smo i povoljnije cijene smještaja u Hotelu Ambasador 5* (Trumbićeva obala 18, Split, do popunjenja smještajnih kapaciteta). Rezervirajte smjeptaj slanjem e- poruke na: reservations@ambasadorsplit.com (napomena: HUOJ KOMferencija 2023.)

Na stranici KOMferencija.hr pravovremeno će biti objavljene sve informacije o predavanjima, radionicama, diskusijama i ostalom sadržaju. Sve informacije bit će objavljene i na mrežnoj stranici HUOJ-a te na stranicama društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter).

Vidimo se!

Podijeli objavu
Prethodni članakVERN’ovi studenti PR-a na terenu upoznali organizaciju i način rada Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu
Sljedeći članakGONG: Prijavi se na stručnu konferenciju “Medijske kompetencije učitelja”
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.