Guru digitalnog PR-a na novoj radionici HUOJ-a

Primorsko istarska podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću nastavlja s radionicama koje su isplanirane za ovu godinu!

Na redu nam je gostovanje gurua digitalnog PR-a – Željka Rihe.

Saznajte sve o pravilima ponašanja u digitalnim odnosima s javnostima, trendovima i promjenama koje mogu utjecati na vašu komunikaciju i poslovanje!

Radionica će se održati u četvrtak, 26. studenog s početkom u 19 h u prostoru dvorane Anexa Ekonomskog fakulteta Rijeka, Ivana Filipovića 4. Radionica je besplatna!

Svoje sudjelovanje potvrdite na emira@libra.com.hr do srijede, 25.studenog!

Podijeli objavu
Prethodni članakNadograđena mobilna aplikacija „MUP-Sigurnost i povjerenje“
Sljedeći članakZaklada Adris u osam godina donirala više od 33 milijuna kuna za pametnu i kreativnu Hrvatsku
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.