Zbog velikog interesa, rok za prijavu komunikacijskih projekata na the! Awards produžen je do petka, 25. ožujka u 18 sati.

Još jednom pozivamo agencije i korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove na prijavu projekata koji su obilježili 2021. godinu.

Prijava se sastoji od ispunjene prijavnice te izrade prezentacije po propisanim uputama, a projekte možete prijaviti u čak 9 kategorija.

Sve prijave dostavljaju se elektronički  te ga razmatra žiri sastavljen od istaknutih kolega iz struke odnosa s javnošću, po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijavnica, pojedini rokovi, upute za prijavu te ostale korisne informacije potražite u materijalima, a s pitanjima se slobodno javite i na grandprix@huoj.hr.

Application Materials (English)

Application form

Guidelines for Applicants

Regulations on the! Awards

Podijeli objavu
Prethodni članakAEM: Gledanost televizijskog programa za veljaču 2022.
Sljedeći članakHUOJ: Stručnjakinja iz tvrtke Meta hrvatskim studentima otkrila kako se nekadašnji Facebook nosi s europskim AI politikama
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.