U ponedjeljak, 5. listopada redoviti članovi primit će na svoju e -adresu pozivnicu za glasanje za novo vodstvo udruge.

Na ovim redovitim izborima birat će se predsjednik, zamjenik predsjednika, tri člana Upravnog odbora te po pet članova Nadzornog odbora i Suda časti.

Izbori se provode i u dvije podružnice, Dalmatinskoj i Primorsko – istarskoj, u kojima će se izabrati predsjednici podružnica i tajnici podružnica.

Kako biste se bolje upoznali s kandidatima i vidjeli što nude u svojim programima, na mrežnoj stranici objavljeni su njihovi životopisi i motivacija za kandidaturu. 

Kandidati za funkcije iskoristili su priliku za svoju izbornu promidžbu te se predstavili na društvenim mrežama i kroz format osobne iskaznice svakog kandidata.

Kandidati za predsjednika, zamjenika predsjednika i tri člana Upravnog odbora

Kandidati za članove Nadzornog odbora

Kandidati za članove Suda časti 

Podijeli objavu
Prethodni članak[HZZO] eUputnice i eNalazi: ukidanje obveze ispisa tiskanice uputnice od 1. listopada 2020.
Sljedeći članakAEM: Obavijest o online radionicama u sklopu projekta edukacije pružatelja elektroničkih medija
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.