HUOJ osuđuje izjave Roberta Bosaka o Krešimiru Macanu

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) najoštrije osuđuje propagandnu metodu diskvalifikacije pojedinca lijepljenjem političkih etiketa iznesenu u izjavama Roberta Bosaka o kolegi i članu HUOJ-a Krešimiru Macanu. Radi se o govoru koji širi netrpeljivost, blati pojedince bez ikakvih dokaza ili argumenata i na taj način uništava demokratski javni dijalog.

Još jednom pozivamo sve stručnjake za odnose s javnošću koje su angažirali političari ili stranke u izbornoj kampanji ili inače, na javno očitovanje o svojem angažmanu putem medija te objavom referenci na vlastitim internetskim stranicama.

Podijeli objavu
Prethodni članakIzložba “Kontrola iluzije” Zoltana Novaka u Umjetničkom paviljonu
Sljedeći članak[NAJAVA] Politička komunikacija u doba sumnje?
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.