Održana je virtualna Smotra finalista 15. po redu Grand PRix-a!

U utorak, 5. travnja, putem Zoom aplikacije održana je Smotra finalista. Predstavljeno je ukupno 28 komunikacijskih projekata, a Smotru je pratilo preko 80 ljudi! Sada slijedi drugi krug ocjenjivanja projekata, a žiri će predstavljene projekte bodovati po ukupno 5 kriterija: 1. strateški izazov i pristup, 2. kriteriji vrednovanja i ostvareni ciljevi, 3. kreativnost i inovativnost, 4. društvena vrijednost i relevantnost i 5. prezentacija provedenog projekta.

Svečana dodjela nagrada održat će se 2. svibnja, odmah po završetku programa prvog dana godišnje KOMferencije, Hilton Garden Inn Zagreb, Radnička cesta 21 s početkom u 18 sati.

Po završetku dodjele nagrada, druženje nastavljamo u Katranu. Više informacija slijedi uskoro.

Veliko hvala stručnom žiriju na trudu i angažmanu. Veliko hvala našim finalistima koji su prezentirali svoje sjajne projekte i strpljivo odgovarali na pitanja članova žirija. Veliko hvala svima koji su prijavili odlične projekte bez obzira jesu li ušli u finale. Veliko hvala svim članicama i članovima Udruge i onima koji to nisu, a koji su pratili Smotru u velikom broju.

Podijeli objavu
Prethodni članakAEM: U Vinkovcima održana radionica za novinare o online nasilju prema ženama
Sljedeći članakIvan Perišić: Kako uspješno provesti PR kampanju
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.