Održana je dvosatna virtualna edukacija Ive Mije Krušlin pod nazivom Mentalni treninzi – vještina smirivanja misli i emocija – zašto je važna u PR-u? s ukupno 20 sudionika.

Iva Mia Krušlin pomoću mnoštva mentalnih vježbi pokazala je sudionicima kako postići balans očekivanja i izazova na području odnosa s javnošću, bilo da se radi o privatnom ili javnom sektoru.

Od komunikacijskih stručnjaka očekuje se da unatoč kratkim rokovima, stresu, multitaskingu budu kreativni, fokusirani, emotivno balansirani i opušteni u izuzetno izazovnoj radnoj okolini. Ova edukacija je stavila naglasak upravo na postizanje tog balansa.

Budući da je ovo bio prvi od ukupno osam predviđenih modula, pozivamo sve zainteresirane da prate vijesti na mrežnim stranicama HUOJ-a, a u svrhu informiranja o nadolazećim edukacijama.

Mindfulness Optimism Relax Harmony Concept

Intervju s Ivom Miom možete pogledati ovdje.

Trenerica mr.sc. Iva Mia Krušlin je predsjednica udruge Mindfulness Inicijative Hrvatska www.mindfulnessinicijativahrvatska.hr i direktorica tvrtke Iva Mia Coaching. Završila je edukaciju Mindfulness na radnom mjestu na Sveučilištu Oxford.

Podijeli objavu
Prethodni članakAEM: Gledanost televizijskog programa za rujan 2021.
Sljedeći članakGONG: Državni dužnosnici trebaju odgovarati za sukobe interesa
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.