Dodjela nagrada održat će se u četvrtak, 4 svibnja s početkom u 19 sati u Zagrebu.

Za potrebe pripreme svečanosti dodjele potrebno je dostaviti video u trajanju do 30 sekundi, kao i i prijašnjih godina.

Video treba ostalim sudionicima dodjele dati informacije o projektu, a kako bi stekli dojam o samom projektu, izazovima i rezultatima koje ste postigli.

Video molimo dostaviti do petka, 14. travnja 2023. u podne na grandprix@huoj.hr. 

Podijeli objavu
Prethodni članakMariana Rudan, poznato australsko televizijsko lice gostovala na Bernaysu
Sljedeći članakHND: Izvješće pučke pravobraniteljice za 2022. godinu neovisna je analiza i ocjena stanja zaštite ljudskih prava i sloboda u Hrvatskoj
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.